Отзиви от клиенти

Вашата оценка 4.8 от 4 гласа

hristo balev

04.06.2024 г.

Уникална седмица в Ройал Айлънд на Малдивите, благодарение на My Way Travel. Благодарим ви!

 

Anna Dinkova

04.06.2024 г.

Избрахме My Way Travel за пътуване до Малдивите през април и това беше най-доброто ни решение. Съвсем случайно попаднахме на агенцията, свързахме се с тях и веднага уредихме среща. Говорихме с Калина, на която казахме всичките си изисквания до най-малкото такова и тя ни предложи места, които отговаряха на 100% на желанията ни. Останахме изключително доволни не само от пътуването, но и от цялостната организация и комуникация с агенцията. Със сигурност ще се възползваме отново от техните услуги:)

 

Iren Pelyova

03.06.2024 г.

Поздрави на всички от щастливо пътувала и завърнала се от Дубай, чрез Май Уей Травъл - Марбро, София. Ще кажа, че съм очарована - това е точният израз. И от дестинацията и от обслужването, от видяното и почувстваното. Сигурно е имала още много места за посещение, защото това емирство расте и хубавее с дни, но спокойно мога да кажа, че програмата бе наситена и напълно достатъчна, за да може човек да добие представа за това кътче на света. През цялото време в главата ми се въртяха мисли – суперлативи /и за видяното, и за начина на поднасянето/. Всеки би казал, че с пари всичко е възможно /и е така/, но видяното бе така перфектно изпълнено, с толкова перфектен усет за естетика /без ни най-малък намек за кич/, с дискретно напомняне за религия и традиции, перспективност за поне 30-50 г напрад, че оставаш само с усещането, че тези много пари са похарчени абсолютно рационално.

Разбира се, че нямаше как да видя, усетя и направя тези умозаключения, ако не беше перфектната организация, точност, внимание, толерантност на четеримата гидове, с които буквално разполагахме. Сега просто имам угризения на съвестта, защото не запомних имената им /а това е важно/..., но така или иначе те бяха отдадени на 100% и пак на толкова бяха на ТИ, с Дубай. Те буквално ни въведоха в "кухнята" на емирството, отговаряха на всяко наше любопитство, глезотийка и отделно изсипваха обширна информация, при това без да ни дотягат по никакъв начин.

Това не са комплименти /ежедневието ми протича в задължителна обективност/.
И да, разбира се, че съм доволна и благодарна, много! Разбира се, че бих препоръчала на всеки тази дестинация и то, организирана от Вас.

Чувала съм, че хората, пътували до Дубай, се връщат доволни.

Всеки си има свое усещане за нещата, но за мен лично тази екскурзия беше едно неочаквано, даже приказно красиво надникване в един паралелен свят.

С уважение. Ирен

 

Iliana Hristeva

01.06.2024 г.

Препоръчвам с 2 ръце! Всичко около индивидуалната екскурзия, която ни организираха My Way, беше супер - пътуване, трансфери, хотели, програма! Много мило и отзивчиво отношение от страна на всички, особено на Калина! През цялото време се чувствахме спокойни, защото си личеше, че сме в добри ръце, и цялото отношение беше много лично!

 

Tanq Naidenova

16.05.2024 г.

Коректни ! Изключителни професионалисти. Най добрите условия и най добрата цена.
Благодаря ви от сърце за професионализма, топлото отношение, разбирането и търпението ви към мен. Препоръчвам Ви горещо. Надявам се в бъдеще отново да пътувам с Вас. Бъдете здрави!

 

Radina Walsh

15.05.2024 г.

Организирах пътуване за рождения ден на майка ми с My Way Travel и изживяването беше перфектно от А до Я! Личното внимание, сътрудничеството, отзивчивостта и препоръките бяха страхотни - всичко, от което се нуждаете от експерт по пътуванията. Очакваме с нетърпение да пътуваме с тях отново и ги препоръчваме горещо!

 

Anastasia Ivanova

13.05.2024 г.

Всичко беше супер. 🙌

 

Luchiana

11.05.2024 г.

Получихме пълно съдействие и страхотна организация от агенцията. Хотелът, който ни препоръчаха, беше Sun Siyam World. Остахме много доволни!

 

hristo balev

09.05.2024 г.

Уникална седмица в Ройал Айлънд на Малдивите, благодарение на My Way Travel. Благодарим ви!

 

Maria Petrova

04.05.2024 г.

Best value for the money according to my research. We did Singapore and Bali with a private driver and guide. I was so thankful because it was tiring, but worth every bit. All was arranged for us, we did not have to deal with organizing stuff and we kept in touch in case of problems.

 

Rosi kamenova

29.04.2024 г.

След дълго търсене на семейна почивка в морето от предложения за Малдивите попаднахме на My Way Travel. Със съветите и цялостното си отношение те спечелиха нашето доверие още от първия разговор.Предложените ни варианти за острови и трансфери бяха напълно съобразени с изискванията и бюджета ни.Останахме много доволни от организацията и всичко свързано с пътуването.Преживяването и спомените ще останат незабравими.

Благодарим на Калина и целия екип на My Way Travel.

 

Yana Koleva

15.04.2024 г.

Избрахме My Way Travel по препоръка на познати, ползвали вече техните услуги и останали много доволни. И ние ги препоръчваме горещо. My Way ни показаха пътя, тъй като се бяхме позалутали сред различни възможности. Изключително любезни, компетентни и точни ни насочиха към и организираха нашата семейна почивка мечта на Малдивите в Sun Siyam Iru Fushi. Бихме им се доверили отново!

 

Цена Чулева

07.04.2024 г.

Искам да изкажем със съпругът ми специални благодарности за организацията и провеждането на почивка до Сейшелите. Очаровани сме от коректността на фирмата по отношение на цялата организация. Ние сме възрастни хора и изпитвахме притиснение, от факта, че не знаем Англиски и как ще се справим. Притисненията бяха излишни, защото на летището не посрещнаха дружелюбни и усмихнати младежи с чието съдействие пристигнахме в хотела - рая. Paradise Sun е хотел с прекрасен плаж и обслужване. Цялата почивка надмина нашите очаквания.

Благодарим от сърце!

 

Rosica Lakeva

06.03.2024

Радвам се, че се доверихме на вас!

Почивката ни на Малдиви беше уникална

 

Stefka Yancheva

26.02.2024 г.

Страхотни професионалисти! Намериха ми много добра оферта за самолетни билети до желаната дестинация, отговориха изчерпателно на всички въпроси.

 

Ekaterina Matuski

24.02.2024 г.

В края на януари 2024 г. ние и нашите приятели пътувахме до Малдивите с професионалното съдействие на My way travel. Преди да предприемем това пътуване доста задълбочено, може би две години, проучих пазара, какво предлагат туристическите фирми в България и чужбина като пакети за Малдивите, какво може да се организира самостоятелно и смея да твърдя, че предложенията на My way пътуване, поне според моето проучване бяха най-доброто съотношение цена/качество! Изключително съм доволен от професионализма и интелигентното и лично отношение на Калина Неделчева и останалите й колеги от фирмата. Абсолютно всичко от избора на най-удобните самолетни билети, съветите за определени хотели, попълването на формулярите за влизане и излизане от Малдивите беше направено с абсолютна коректност и точност, без усещането, че
някой иска да спечели от вас! Избрахме чисто новия Jawakara Resort, пътуването е с хидроплан и мисля
е по-добрият вариант за хора, които нямат нищо против да летят с такъв малък самолет, защото гледките си заслужават! Jawakara Resort е невероятно място. Курортът се състои от два красиви острова. Единият Mabin е голям, а другият по-малък е Deru. И двете са прекрасни и свързани, осигурявайки много пространство за разходка и разнообразие. Голямо предимство е, че островът е нов, отваря врати едва през октомври 2023 г. Няма много хора, което прави курорта уединен и спокоен. Стаите са прекрасни, всяка с машина за кафе и чай, капсули за кафе се зареждат всеки ден и минимум две бутилки минерална вода безплатно, независимо дали сте платили BB, HB, FB или ALL. От страната на изгрева има малки рифове, около които можете да видите прекрасни риби, включително малки акули, манта и др. Широк плаж, заобиколен от прекрасна шир, която дава усещането за пълна екзотика. Храната е чудесна, разнообразна, включва както индийска, така и европейска кухня. Има наистина много от всичко: суши, скариди, различни видове риби, миди, стриди, страхотни меса, бар с много видове сирена, плодове, свежи напитки! Персоналът е най-приветливият, който съм срещал! Винаги усмихнати и готови да ви помогнат! Отговаря напълно на петзвезден курорт, както и съотношение цена-качество! Ако искате да изживеете Малдивите в пълния им блясък, това е мястото!

 

Anton Slavchev

22.02.2024 г.

Jawakara Island е едно страхотно място за сбъдване на мечтите Ви! Ние си прекарахме страхотно и определено ще повторим. Благодаря Ви!

 

lora nikolova

18.02.2024 г.

Благодаря на екипа на My Way Travel за перфектната организация на почивката ни до Малдиви - слънчевия и приветлив Sun Siyam Iru Fushi.

Още от самото начало – от избора на остров и самолетни билети до заминаването, знаех, че съм избрала правилните хора, които отговориха на всяко едно мое запитване любезно и обстойно, и тръгнах със спокойното съзнание, че всичко е уредено и няма за какво да се тревожа.

Сега, след като се завърнахме от това райско кътче, започнахме да обмисляме следващата ни екскурзия, за която без колебание отново бихме се обърнали към My Way Travel.

Бъдете такива, каквито сте – професионалисти, с отговорно и персонално отношение към най-малките детайли.

 

Gergana Georgieva

26.01.2024 г.

За първи път използвам услугите на туристическа агенция и попаднах на myway случайно.Получих страхотно отношение,предложения и съвети за избраната дестинация.
На Малдиви бяхме за първи път и Кихаа резорт ни хареса страшно много!Вила,плаж,риф,храна и напитки,отношение на персонала-отлично!Препоръчваме!
Благодарим на Калина и останалите от MyWay и определено ще ви потърсим за следваща ваканция
🏝

 

Paraskeva Yanovska

17.01.2024 г.

Бих искала да изкажа огромната си благодарност на агенция My way и нейния управител Калина, които организираха пътуването и почивката ни през декември в Шри Ланка и Малдиви! Комуникацията и организацията на пътуването ни бяха перфектни и надминаха всичките ни очаквания и мечти! Всичко беше организирано максимално бързо и точно и удовлетвори всичките ни желания!

Благодаря за професионализма и отдадеността, с която работите! Вие направихте нашата почивка незабравима!

Ще се радвам да пътуваме отново с вас!

 

Angelica Dakovska

10.01.2024

Благодарим на My Way за поредната ни перфектно организирана екскурзия и почивка в Куба! Прекарахме 3 дни в Хавана и 7 дни на Варадеро, като в Хавана имахме местен гид, който говореше български език и ни направи страхотна обиколка на града и всички забележителности. Всички трансфери и прекачвания бяха точни. Благодарим за удоволствието и с нетърпение очакваме следващата екскурзия!

 

Карина Генова

29.12.2023 г.

Перфектно обслужване, компетентни служители и обективност и грижа за клиента при консултирането и предлагането. С агенция My way пътувахме до Бали, просто сме изключително доволни, звънях им постоянно дори и след като вече бяхме пристигнали в Бали, държахме ги в течение със случващото се там, изпращахме им снимки, а те толкова много ни се радваха.

За пръв път пътуваме с тази агенция и смятам да продължим да обикаляме света със нея. Просто адмирации, толкова много туроператори, но My way са просто първи в ринга 

 

Gratsiela Kovacheva

18.12.2023 г.

Благодарим на My Way Travel за страхотната организация и почивката която ни организираха за Доминикана.

Всичко беше прекрасно!!!

 

biqnka07

24.11.2023 г.

Страхотни. Препоръчвам горещо. Много сме доволни. Ще се възползваме от услугите им отново.

 

Zornitsa Koleva

13.11.2024 г.

За първи път използваме услугите на туристическа агенция! Удовлетвориха всяка промяна по програмата, която исках да направим. Не сме мислили за нищо по време на посещението ни на прекрасните Сейшели. Благодарим за добрата комуникация и организация! 

 

Vasil Kolev

13.11.2023 г.

Страхотни професионалисти, много гъвкави, добра комуникация и чудесната организация. Препоръчвам!

 

Kalina Vinkova

30.10.2023 г.

Благодаря от името на нашата група! Благодаря, Калина, за това, че направи страхотно изживяването на пътуването ни из Кения! Съобразно с нашите претенции и изпипано до всеки детайл. А комуникацията с теб беше удоволствие! Благодаря!!!

 

Stanislav Tanev

25.10.2023 г.

Много сме доволни от услугите на My Way Travel. При въпроси ни бе предоставена обширна информация относно детайлите. Страхотно отношение през целия период - от избирането на най-добрата оферта до последния ден от престоя ни!

 

Silvana Nikolova

18.10.2023 г.

Пътувахме с My Way Travel до Египет преди около 2 седмици. Всичко от организационна и комуникационна гледна точка беше перфектно. Ива Ангелова, представител на My Way Travel, отговори на всички наши въпроси преди да резервираме пътуването. А след това ни даде и полезни съвети и насоки. Винаги усмихната, безкрайно любезна и търпелива. Благодарим! Със сигурност бихме пътували отново с вас :)

 

Desislava Pesheva

15.10.2023 г.

Искам да изкажа специални благодарности на Калина Неделчева за безкрайното търпение,което прояви към нас и големия професионализъм, с който подходи към всички наши изисквания за медения ни месец на Малдивите! Благодаря сърдечно за незабравимото преживяване, което ни организирахте и за това,че за нито едно от нещата, които обсъдихме не ни подведохте! Успех и до следващото екзотично преживяване!

 

Rosie Vasileva

05.10.2023 г.

Силно препоръчвам МайУей! МайУей организираха 3-дневна почивка до Санторини! Благодаря, Кали и Ива, номер 1 сте, най-вече за персоналното отношение и вниманието, с което подхождате към нуждите на Вашите клиенти от началото до края на почивката! Благодарим и до скоро :*

 

Lucho Kamburov

19.09.2023 г.

Рядко използвам услуги на туристически агенции, но тук ще благодаря на My Way Travel и екипа (Калина). Организираха чудесно семейно приключение в Кения със сафари и море. Всичко беше добре планирано, цена оптимална и добра. На линия бяха винаги, когато имаме въпроси.

 

Peter Petrov

30.08.2023 г.

Страхотни! Супер отношение, отзивчивост и безупречна организация на цялото ни пътуване.

 

Vanya Golemanska

28.08.2023 г.

Всеки детайл от пътуването ни бе синхронизиран и отработен с професионализъм. Благодарности за работата на Калина и Ива! Отзивчиви и любезни организираха пътешествието ни, така както си го представяхме.

До следващото пътуване с My Way Travel!

 

Desislava Dapcheva

23.08.2023 г.

Впечатлена съм от професионализма и коректна информация подадена от Вашата агенция.
.Нямаше никакво разминаване в предоставената ни информация и реалните условия в хотелите. Продължавайте да работите със същия ентусиазъм и специално отношение към всеки клиент.

Препоръчваме вашата компания като коректна и изключително професионален подбор на хотел спрямо нашите изисквания и бюджет.

 

Diana Dimova

18.08.2023 г.

My Way Travel организира семейна ваканция до Сейшели за нас.

Изкарахме страхотно и събрахме много спомени и емоции.

Екипът на My Way Travel с много търпение и професионализъм организира всички детайли на пътуването и отговори на нашите изисквания.

Очакваме с нетърпение следващата дестинация!

 

Daniela Chan

25.07.2023 г.

От началото до края бяхме удивени с невероятно обслужване на клиенти, опит от цял ​​живот и организация, която нямаше нито един проблем по време на нашето пътуване в Кения.

My Way Travel е компания, която бих нарекъл надежден, отличен и надежден оператор. Ще насоча много семейства и приятели да използват техните услуги.

 

Tanq Naidenova

07.07.2023 г.

Коректни

 

Аида Бойкова

19.05.2023 г.

Пътувахме с агенцията до Мавриций.

Получихме много мило отношение и страхотна организация!

Бяхме в постоянен контакт до самото завръщане с нашата агентка Ива !

 

Bilyana Drazheva

17.05.2023 г.

Ползвах услугите на агенцията за почивка в Доминикана. Справиха се страхотно с цялата организация в кратки срокове и осигуриха всичко необходимо за пътуването, като Ива беше изключителна внимателна към всеки детайл. С удоволствие ще използвам услугите им отново.

 

Ilina Boyuklieva

15.05.2023 г.

Изключително доволни сме от Ива и целия екип на My Way Travel. Попаднахме на агенцията по препоръка на приятели и не съжаляваме. Създадоха програмата изцяло според нашите предпочитания и се погрижиха се за всеки един детайл от пътуването - самолетни билети, хотели, трансфери, препоръки и полезни съвети за дестинацията. По време на престоя ни винаги бяха на разположение за въпроси и съдействие. Изключително коректни и любезни са, комуникацията с тях е бърза, точна и ясна, а организацията им е на ниво.

 

Sonya Vasileva

04.05.2023 г.

My Way Travel е най-добрата туристическа агенция, която можете да намерите там.
Ако можех да дам 10 звезди, щях да го направя.

Абсолютно съм изумен от бързите им отговори, отношението към клиентите и професионализма им.

Те бързо разбраха нуждите ми и предоставиха правилните оферти, от които да избирам.
Цялото преживяване с тях беше много гладко, не трябваше да се притеснявам за нищо.
Пътувахме до Малдивите за първи път, така че за мен беше много важно всичко да е организирано (полети, трансфери, настаняване).

Вече планирам следващото си пътуване с My Way Travel и не мога да бъда по-развълнуван.
Горещо препоръчвам!!!

 

D99

02.05.2023 г.

Ива е прекрасна!Благодарим за професионализма,перфектната организация и страхотното отношение !!

 

Мария Дикова

17.04.2023 г.

Препоръчвам с две ръце. Закупих от тях хотелско настаняване 5 зв с трансфер с хидроплан на Малдиви Syam World. Много мили, отзивчиви и компетентни. Предложиха най -добрата оферта за този резорт.Оказваха съдействие постоянно , единствения път , когато имахме проблем бяха на линия и в неделя, за да съдействат. Изключително доволни сме от работата на агенцията и от почивката. Ива е много мила и любезна, както и колежката и на която не научих името.

С удоволствие бих ги потърсила отново.

 

rumyana toteva

05.04.2023 г.

Прекрасно преживяване! Пътувахме до Доминиканска Република с May Way Travel и със сигурност ще повторим. Впрочем, чудесна дестинация и за семейства с деца. Истинска почивка!

 

Juliana Janachkova

24.03.2023 г.

My Way обичат това, което правят и за тях наистина е важно клиентите им да останат доволни от пътуването си до най-малкия детайл! Ива организира всичко - проучване за най-добрия хотел за нас, резервации, удобни самолетни билети, QR имиграционни кодове, онлайн чек-ин, ние просто трябваше да стегнем багажа и да се забавляваме.
Получихме професионално и изключително мило отношение от целия екип на агенцията! Благодаря, Ива и Кали и до нови срещи!

 

borqna koseva

21.03.2023 г.

Страхотно преживяване!!! Много съм благодарна за цялото съдействие!!! Хотела, полета и всичко останало беше идеално!!! Скоро отново ще потърсим вашите услуги!!!

 

Tijana Uzelac

20.03.2023 г.

Много съм доволен от обслужването и комуникацията. Имахме невероятна ваканция.
Горещо препоръчвам.

 

Galina Tahtadzhieva

19.03.2023 г.

Благодарим на My Way Travel за страхотната организация и почивката която ни организираха за Малдиви. Съобразиха се с всяко едно наше изискване,бяха изключително любезни,комуникацията беше лесна и достъпна. Наистина обслужване на ниво. С професионализма на тази агенция нямате повод за притеснения от началото до края на пътуванията си.Препоръчвам услугите им с 2 ръце. Специални благодарности на Калина!!! Успех и продължавайте на бъдете най-добрите!

 

nikolay stefanov

17.03.2023 г.

Благодарности на екипа на My Way Travel и лично Ива за прекрасната организация и реализирането на почивката ни в Куба! Всичко беше прекрасно, безпроблемно и надхвърли всичките ни очаквания.

Със сигурност ще ползваме отново услугите на агенцията.

Николай и Елица

 

Габриела Петрова

15.03.2023 г.

Изключително доволни сме от Мy way travel и препоръчваме на всеки да им се довери. Организираха ни незабравима почивка на Summer Island Resort-Малдиви. От ден 1 всичко беше организирано и не сме имали никакви затруднения. Екипът на агенцията беше на разположение постоянно когато имахме въпроси.

 

ivan ivanov

12.03.2023 г.

Отзивчиви и точни, всичко беше перфектно!

 

Ivelina Atanasova

07.03.2023 г.

Изключителни професионалисти! Винаги позитивни и готови да помогнат! 💯🙏

 

Теодора Вескова Николова

27.02.2023 г.

Много добра организация, супер отзивчиви представители на агенцията ! Цялата екскурзия протече по план и беше чудесно!

 

Mariya Georgieva

25.02.2023 г.

Обичаме те Ива💕💕💕

Aya Kurteva

16.02.2023 г.

Добре планирано и вълнуващо турне! Имаше разнообразие във всичко, което видяхме и имахме НАЙ-ДОБРИЯТ гид, с когото ни беше тъжно да се сбогуваме! Освен това планирането и комуникацията на обиколката предварително бяха отлични - те се постараха да отговорят на всички наши нужди и бяха любезни. Благодаря ти :)

 

Victoria Vrazhitorova

08.02.2023 г.

Благодарим ви за страхотната организация на нашето пътуване до Малдивите! Горещо препоръчваме MyWay Travel, те се погрижиха за всеки детайл, отговориха на всичките ни въпроси и бяха изключително приятелски настроени и позитивни!

Страхотни професионалисти, които ви позволяват да се насладите максимално на почивката си!

 

Monika Tonchovska

05.02.2023 г.

My Way Travel са агенция, която горещо препоръчвам на всички! Изключително мили, отзивчиви и прекрасни! Съобразяват всяка почивка с индивидуалните нужди на клиента. Със сигурност от тук нататък ще организират всяка една наша екскурзия.

 

Ivaylo Milchev

01.02.2023 г.

Използвахме услугите на My Way Travel за почивка на Малдивите. Можете да разчитате на компетентност, професионализъм, коректност и подход ориентиран към клиента. Благодарим за всичко! Препоръчваме агенцията на всеки, който цени времето си и очаква високо ниво на обслужване!

 

Mjuzhden Mehmedova

28.01.2023 г.

Благодарим на My Way Travel за организирането на нашата екзотична ваканция. Страхотно обслужване и поддръжка по време на цялото пътуване. Горещо препоръчвам техните услуги

 

Danail Kanchev

27.01.2023 г.

Много отзивчиви и позитивни хора, предлагащи туристически услуги на перфектни цени!! Препоръчвам!!

 

Elena Punevska

25.01.2023 г.

Бърза комуникация, добра организация и винаги готови за съдействие. Благодаря и със сигурност ще се обърнем отново към тях!

 

Martin Svetoslavov

20.01.2023 г.

Избрахме My Way Travel за пътуването ни до Малдивите. Получихме препоръка от приятел за техните услуги и сме изключително доволни от организацията. Съобразиха се с всичките ни изисквания (а те не бяха малко) и се погрижиха да запазят избрания от нас хотел, да организират всички трансфери, запазване на билети, дадоха ни конкретна информация на всички въпроси и получихме препоръки за всичко, което трябваше да знаем за пътуването. Изключително коректно отношение. Благодарим на Калина и екипа, ще използваме услугите им отново. ☺️

 

Georgi Farashev

18.01.2023 г.

Предоставената услуга беше много добра и професионална. Ако кажете вашите изисквания, ще получите перфектното, съобразено с вашите нужди изживяване. Персоналът е любезен, услужлив и знае как да си върши работата.

 

Konstantin Kanev

14.01.2023 г.

My Way Travel резервира и уреди престоя ни в Танзания (сафари) и Занзибар (ваканция на плажа) през 2022 г. Отлична поддръжка по време на процеса на резервация и безупречна организация на място (Танзания). Горещо препоръчвам тази туристическа агенция!

 

Stanislava Kunovska

12.01.2023 г.

Изключително професионално отношение, внимание към всяко едно наше желание и пълна подкрепа! Екипът на My Way Travel организира нашия меден месец и напълно можехме да се доверим на техните съвети и препоръки. Всичко мина гладко в Танзания и Занзибар. Бихме пътували с тях отново!

 

Volen Dimitrov

11.01.2023 г.

+ Подробна информация относно резорти, добра комуникация като цяло, сравнително добри цени.

Ако е почивка за Малдиви, няма по-адекватен туроператор в България.
- неща, които не зависят от изцяло от агенцията, но все пак ги отбелязвам:
1. цените на самолетни билети няма разлика - дали сам ги закупуваш или през тях.
2. Бяхме отбелязали конкретни номера на вили на самия остров, но като отидохме в резорта не бяха запознати с нашия "request".

 

Margarita Andreevska

27.12.2022 г.

Очаровани сме от агенцията и начина на работа с клиентите. Пътувахме до Мексико и всичко бе перфектно организирано.

Препоръчваме My Way Travel за всяко екзотично бягство!

 

Ирина Димитрова

15.12.2022 г.

Благодаря на най-добрите и мили дами от My Way за прекрасно организираната почивка на Малдивите. Изключително мили и любезни. Обръщат внимание и на най-дребните детайли, така че да се чувстваш комфортно и спокойно докато се излежаваш под палмите. Изключително лесно се комуникира с тях. Държахме постоянна връзка. Силно препоръчвам и със сигурност ще ги използвам при следващото далечно пътуване.

 

Vanina Andonova

08.12.2022 г.

Благодаря на My way,че осъществиха мечатата ми да посетя Малдиви. Единствената агенция ,която ми предложи най-добрите условия за бюджета ,с който разполагах. Изключително лесна комуникация,много мили и загрижени . Цялото пътуване мина перфектно до най-малкия детайл(като пример избор на места къде да стоим в самолета ,което беше изключително удобно). Нашият малък рай Fihalhohi ,надмина очакванията ни.Страхотен плаж,храна и чистота . Силно препоръчвам агенцията. И със сигурност ще се доверя отново на тях за следващо пътуване .

 

Mарина Ерова

06.12.2022 г.

Използвахме услугите на My way за нашето пътуване до Младивите. Срещнахме страхотно отношение, отзивчивост и добра комуникация. Останахме изключително доволни от организацията, хотела и цялото преживяване. Със сигурност, при следващо пътуване, отново ще се обърнем към My way.

 

Samuil Kamburov

05.12.2022 г.

Страхотни професионалисти! Изключително сме доволни от всеки един детайл ! Прекарахме една прекрасна почивка на Малдивите! Благодарим !

 

Svetla Stefanova

01.12.2022 г.

Перфектна организация от страна на My Way travel.

Сърдечно благодаря, отново ще използвам вашите услуги при следващо пътуване.
Най добрата агенция с която съм пътувала.

 

Maria Todorova

28.11.2022 г.

Благодаря на My Way Travel, на Ива и Калина за професионализма, с който превърнаха нашата почивка в невероятно удоволствие и незабравимо преживяване! Препоръчвам с две ръце!🍹🐊🌴

 

Iva Gospodinova

08.11.2022 г.

Сбъднахме още една мечтана дестинация в любимата Азия - Виетнам и невероятния Ангкор Ват в Камбоджа! Благодарение на индивидуалната програма, изготвена с отзивчивост и професионализъм от Калина и Ива от My Way travel успяхме да изживеем наситено и вълнуващо пътешествие! И с нотката свобода, която търсим. В очакване да ни поведат по нови пътища! My Way is our way!

 

Eva Hadjieva

05.11.2022 г.

Много добра организация, хотелът беше супер и перфектно организирани трансфери. Благодарим на Калина, престоят на Сейшелите ни беше страхотен.

 

V PP

24.10.2022 г.

Точни и коректни!

Без колебания се доверявам на съвета им за по-добра почивка!

Калина, бъдете здрави, щастливи и успешни!

 

Mihail Mihailov

15.10.2022 г.

Рядко съм толкова щедър в оценките си, но My Way Travel го заслужават! Те организираха нашия круиз и съм очарован от услугите и начина, по който ги предоставят. Ива и Калина са любезни, информирани, разбират какво търсиш и ти го предлагат, или просто... са прекрасни. След дълги години на пътешествия, днес мога да кажа, че съм намерил моите помощници за невероятни пътувания. От все сърце благодаря за всичко!

Отново посетих офиса и съм очарован от обслужването! Невероятни са!

 

Antonia Karadjova

13.10.2022 г.

Благодарим на екипа на My Way Travel за организирането на страхотен и екзотичен меден месец! Благодарение на техния опит, получихме прекрасно обслужване и невероятно преживяване от А до Я. Те не само уредиха най-добрият хотел с много комплименти за нас- младото семейство, но ни дадоха съвети, които надхвърлят работните им ангажименти. My Way Travel работят с изключителни бизнес партньори (на другият край на света), които спомагат за добрата оранизация и допринасят за екзотичният привкус на почивката.

 

Vankata Ro

04.09.2022 г.

Перфектна организация на нашето сватбено пътуване! След като обяснихме какво търсим, те настояха за мястото и хотела, които бяха идеални за нашия вкус. Беше и добра сделка, на обикновено скъпа дестинация! Погрижихме се за всички трансфери и вътрешни пътувания. И те дадоха съвети и насоки! Не мога да препоръчам достатъчно!

 

Nedka Dancheva

03.09.2022 г.

Лично отношение към клиента, желание да се отговори максимално на очакванията.

 

Angelina Margarova

01.09.2022 г.

Доверихме се на My way travel за меден месец на Малдивите и останахме повече от доволни. Организация беше изключително приятна и лека, всичко беше на много високо ниво. Това са хора, които знаят какво правят и как го правят, със сигурност бихме се доверили на тях отново! Благодарим ви!

 

Emiliya Dinkova

02.09.2022 г.

Положителни: Професионализъм

My Way Travel беше първият ни избор, когато решихме да посетим Занзибар тази година. Компанията ми беше препоръчана от приятел и честно казано - този приятел не ме разочарова!
Организацията беше гладка, комуникацията с My Way Travel беше лесна. Освен това получихме информация и съвети какво да посетим, как да изберем хотел и т.н. от Калина, главен изпълнителен директор на компанията, която е много мила и лесна за общуване дама.

 

Daniela Bencheva

04.09.2022 г.

Отлична организация като цяло и много добри хотели!Пълноценно разпределено време, като изключим последния ден , в който имаше недобре заплануван дълъг престой на летището.

 

boryana yordanova

04.09.2022 г.

Ползваме услугите на My Way за втори път и сме много доволни от цялото съдействие и професионализъм на екипа. Може да разчитате на тях за индивидуално решение и предложение спрямо нуждите ви. Ина и Калина са изключително мили и на разположение винаги, когато имате нужда от тях.

 

Анжелика Огнянова Даковска

01.09.2022 г.

Благодарим на My Way Travel за прекрасната ни почивка на Сейшелите! Организацията беше перфектна, бяха на линия за нас през цялото време на престоя ни. По нреме на почивката ни сменихме 2 острова - Праслин и Махе. Трансфери, ферибот, настаняване - всичко беше идеално организирано. Силно препоръчвам агенцията и момичетата от My Way за една безгрижна и запомняща се приказка на Сейшелите! Калина е професионалист в работата си и най-вече добър страхотен човек! Нямаме търпение за следващата дестинация, за която без съмнения ще се доверим отново на My Way!

 

Maria Arabadzhieva

05.08.2022 г.

Огромни благодарности към Калина и My Way Travel за перфектната организация на нашето семейно пътуване до Сейшели!  Прекрасно беше! 🌴🌊

 

Dimitar Manolov

02.08.2022 г.

My Way Travel ни организира семейно пътуване до Сейшелите. Всичко беше перфектно изпълнено и успяхме да се насладим напълно.👍

 

Filka Georgieva

01.08.2022 г.

Благодарим на Калина за организирането на пътуването ни до Кения. Комуникацията беше бърза и точна. Избора на местата за настаняване прекрасен. Считам че фирмата съчетава професионализъм и индивидуално отношение към клиента.

 

Маргарита Симитчийска

17.06.2022 г.

Доверявам се напълно на Калина и Ива за всяко пътуване което предприемам. Благодаря им за всичко, най вече за търпението им към всички изисквания от наша страна.

 

Стела Миланова

26.05.2022 г.

Благодарим на Ива Ангелова и екипа на My Way Travel за отличната организация на почивката ни в Legoland Dubai.

Вие сте рядко съчетание на невероятен професионализъм и безкрайна отзивчивост. Казано накратко:
FROM EAST TO THE WEST, YOU ARE THE BEST!

 

Asen Madzharov

14.05.2022 г.

Благодаря My Way за незабравимата почивка на Сейшелите!!💕😘

 

Tsvetomira Madzharova

11.05.2022 г.

Благодарение на туристическа агенция My Way прекарахме една невероятна и вълнуваща почивка в Кора Кора, Малдивите. Бяхме се спрели на друг курорт, но общата цена беше доста висока. Калина беше така любезна да ни предложи аналог на това, което искахме в лицето на Cora Cora. Екипът на агенцията уреди всичко, уведоми ни веднага за промени в полета, всичко беше точно и бяхме изключително очаровани от тях. Препоръчвам ги с чисто сърце и с две ръце. <3

 

Виктор Стойчев

21.04.2022 г.

Благодарим за прекрасното приключение. Всичко беше великолепно.

 

Ivaylo Timanov

15.04.2022 г.

Чудесна организация и подкрепа по време на цялото пътуване! Благодарим ви от сърце !

 

Ivelina Todorova

12.04.2022 г.

Калина и Ива са много отзивчиви. Отговориха на всичките ми въпроси и успяха да открият най-подходящата оферта за Доминикана за мен. Комуникацията ни беше бърза , лесна и изчерпателна. Бих ползвала отново услугите на My Way Travel.

 

Diana Stoeva

07.04.2022 г.

My Way Travel организира едно чудесно пътуване в Доминикана за нашето семейство. Имахме бърза комуникация, получихме персонално отношение и коректност както и подробно описание на хотела и на местността.

 

Slavena Slavova

01.04.2022 г.

Прекрасно избрано място, благодаря ви за препоръката и обслужването . Изключителен професионализъм от страна на My Way!

 

Грета Събеva

28.03.2022 г.

Страхотни ! Цялостното ми изживяване от обслужването е уау, наистина не мога да повярвам още, че успяха да организират всичко за 3 дни! Препоръчвам с две ръце :)

 

Desislava Topuzakova

25.03.2022 г.

Страхотна агенция! Препоръчвам с две ръце. Изключително организирани, усмихнати и готини хора! Благодаря за прекрасната почивка, която имахме благодарение на вас :)

 

Ivan Nachev

18.03.2022 г.

Страхотно и професионално отношение на целия екип на MyWayTravel от първтото до последното ни запитване.Определено ще сбъднат вашата мечтана почивка и ще направят организирането супер лесно. 🙌

 

Bobby

16.03.2022 г.

Много сме доволни и ще се доверяваме на My Way Travel за всички следващи почивки.
Силно препоръчваме!

 

Мария Христова

15.03.2022 г.

През месец януари тази година със съпруга ми пътувахме с първия директен полет до Сейшели. Престоят ни там беше незабравим. Благодарим на момичетата от My Wey Travel за прекрасната организация и точните съвети!

Пожелаваме си пак да пътешестваме с тях!

 

Aleksandar Aleksiev

01.03.2022 г.

Страхотно обслужване, много информативен и услужлив персонал. Справедливи цени. Напълно препоръчвам!

 

Stefan Vasilev

28.02.2022 г.

Изключително коретно и учтиво отношение. Агенцията отговори на всички въпроси, които имахме относно избраната от нас дестинация. Предоставиха ни възможност ние сами да изберем как да прекараме свободното си време на Сейшелите (без задължителни организирани екскурзии от тях) и се заеха с организация и закупуване на билети, нощувки и вътрешни превози.

 

Зоя Чернева

25.02.2022 г.

Калинчето е страхотен човек и професионалист! Всичко беше страхотно! Препоръчвам с две ръце!

 

Павлина Гангарова

21.02.2022 г.

Любезни, отзивчиви, коректни, добронамерени, абсолютни професионалисти...Нямам достатъчно думи да изразя възхитата ни от срещата с тези прекрасни момичета. Пътувахме само със съпруга ми и въпреки, че бяхме само двама всичко беше безкомпромисно точно организирано от първия до последния момент! Задоволиха всяко наше желание, бяха винаги на разположение за всеки глупав въпрос (а такива имаше много 😝). Сътвориха мечтаната програма с перфектна организация - бяхме в Кения, а се чувствахме спокойни и сигурни сякаш сме си у дома. И въпреки всички сътресения около прибирането ни ( около 5-6 отменени полета, забрана за пътуване от Африка) тяхната всеотдайна и неуморна работа ни позволи да се наслаждаваме безметежно на почивката си без да мислим за каквото и да е. Прибраха ни в България без дори час закъснение , а за нас тази ситуация остана забавен момент без нерви , без стрес и тревоги.

Изключително коректна агенция, препоръчваме с две ръце.

Благодарим ви за всичко момичета, с нетърпение очакваме следваща дестинация

 

Miglena Mitkova

02.02.2022 г.

За пътуването ни до Малдивите по препоръка на приятели се доверихме на My Way и определено това беше най-доброто решение. Организираха абсолютно всичко: избора на хотел, резервация на самолетни билети, трансфери. Съобразиха всички наши изисквания и ни предложиха, това което търсим. През цялото време преди пътуването поддържахме връзка, относно всички промени и изисквания, поради настоящата пандемия. Винаги реагираха бързо на имейли и обаждания от наша страна. Имахме обратна връзка при пристигането ни на Малдивите и обратно в България, дали всичко е наред и как сме пътували. Изключителен професионализъм и топло отношение към нас от страна на Калина и Ива. Благодарим Ви за всичко :)

 

Rositsa Dimcheva Stoyanova

24.01.2022 г.

Положителни: Качество, Отзивчивост, Професионализъм, Стойност

Препоръчваме агенцията с две ръце! ❤️Момичетата са истински професионалисти, за разлика от големите туристически агенции, те не ви третират като един от много, а се опитват да отговарят и на най-малките изисквания и желания на клиента!
Нямахме никакви проблеми с почивката си в Малдиви - нито с полетите, нито с настаняването, нито с която и да е част, организирана от MyWay!

 

Jordanka Dimitrova

23.01.2022 г.

Положителни: Професионализъм

Изключителен професионализъм от Калина и екипът на My Way Travel!

Благодаря им, за незабравимите изживявания и спомени,които натрупахме! Чувствахме се в Рая!

Щастливи сме,че ги има и ни помагат да забравим действителността и да се пренесем в един друг свят!

Работете все така със сърце и душа!

Прекрасни сте!!!

 

Despina Raykova

10.01.2022 г.

Положителни: Професионализъм

Организацията на пътуването ни до Куба беше брилянтна. На всеки наш въпрос момичетата отговаряха бързо и точно, дори на Бъдни вечер бяха на линия, за да ни помогнат да попълним формулярите за QR кодовете, които се изискват при влизане и излизане от Испания и при влизане в Куба. Бяха ни осигурили и екскурзовод, който ни разведе из Хавана и ни разказа всичко, което ни интересуваше на български. Много сме доволни и за в бъдеще ще ползваме услугите ви!

Borisa Borisova

22.12.2021 г.

Очакванията ни са надминати. Истински професионалисти с безупречно отношение и внимание към всеки детайл, в резултат на което почивката ни беше вълшебна.

 

Lena Manova

17.12.2021 г.

Положителни: Професионализъм

Всичко беше прекрасно! Благодаря Ви за страхотната организация!

 

Nikolay Ivanov

11.11.2021 г.

Положителни: Качество, Отзивчивост, Професионализъм, Стойност

MyWayTravel и в частност Калина и Ива са супер.

Организираната от тях почивка беше чудесна!

Благодарим :)

 

Nikoleta Pondeva

06.11.2021 г.

Положителни: Качество, Отзивчивост, Професионализъм, Стойност

Много сериозна агенция! Много сме доволни. Бързи отговори, добри обяснения, топ услуги и прекрасно отношение! Калина и екипът й много бързо разбраха, какво търсим и ни предоставиха голям избор от оферти. Съветите й бяха от голяма полза. Изключително доволни сме от почивката. При плануване на следваща почивка ще се обърнем непременно отново към My Way. С тях пътуването е лесно и сигурно.

Благодаря много за всичко! И до скоро! 

 

Iva Angelova

21.10.2021 г.

Перфектни!

 

Georgi Smokevski

19.10.2021 г.

Положителни: Качество, Отзивчивост, Професионализъм

Избрахме My Way Travel за организатори на сватбеното ни пътешествие до Сейшелите. Комуникацията между нас, както и самото пътуване бяха супер. Със сигурност ще използваме услугите им и за бъдещи пътувания :)

 

Miroslava Dimitrova

15.10.2021 г.

Положителни: Качество, Отзивчивост, Професионализъм, Стойност

Избрах My Way Travel за агенция по повод организирането на медения ми месец и останах изключително доволна. От получаването на подробна оферта с информация по запитването, до завръщането ни, всичко мина гладко. Екипът е много бърз и отзивчив, като ни съдействаха по всяко време. Останахме и навременно информирани за епидемичните изисквания в страната, която посетихме. Препоръчвам с две ръце!

 

Rumyana Lubenova

20.09.2021 г.

Положителни: Професионализъм

Екипът на MyWayTravel са истински професионалисти! Освен, че организираха цялостно нашият меден месец като се съобразиха с всички наши изисквания и то в последния момент, също така и бяха така добри да ни съдействат с каквото и да било. През целият ни престой в Санторини отговаряха веднага на обажданията ни и се опитваха всячески да ни помогнат със ситуацията, каквато и да е била тя. Преди да заминем се чухме няколко пъти, искаха да се уверят, че всичко е наред и не сме забравили или пропуснали нещо. Всичко беше повече от перфектно! Препоръчвам MyWayTravel с две ръце!!! От тук нататък винаги ще разчитам на тях за организацията на нашите почивки.

 

Борислава Андреева

02.08.2021 г.

Положителни: Качество, Отзивчивост, Професионализъм, Стойност

Изключително бърз, професионален и индивидуален подход от страна на Калина и нейните колеги. Буквално за няколко часа ни изпратиха 10 оферти с цени и различни пакети за меден месец в Малдиви спрямо нашите изисквания. В последствие получихме и още няколко оферти. Реагират бързо и са изключително отзивчиви за всякакви въпроси преди и по време на почивката. От всички агенции, към които се обърнахме, MyWay Travel се отличиха с наистина индивидуално отношение и най-важното - дадоха ни голям брой оферти, от които да избираме и ни съветваха по всички неясноти, които имахме. Силно препоръчвам и със сигурност ще продължим да използваме техните услуги за напред.

 

Militsa Marinova

21.06.2021 г.

Положителни: Качество, Отзивчивост, Професионализъм, Стойност

Ако трябва да избера няколко думи, за да опиша опита си с туристическа агенция My Way, определено ще избера доверие, любезно отношение и коректност. Чувствам се много сигурен, когато пътувам с тях, като се започне от първоначалните съвети в процеса на избор и организация до полета обратно и проверка дали съм в безопасност у дома. Силно препоръчваме да извървите своя ПЪТ с тях! Насладете се на следващото си приключение!

 

Feyze Trampa

06.06.2021 г.

Искам да изкажа своите благодарности на агенция My Way Travel, с тях започнахме да планираме нашата ваканция до Малдивите. Тъй като сме в чужбина се наложи нашата комуникация да бъде онлайн. Начинът по който се държат ме удиви, толкова са мили, също така съм очарована от бързото получаване на отговор, винаги са на среща, когато имаме въпроси. Имат много предложение за почивки, сега трябва да решим на кое от тези предложения ще отидем.

 

Pavel Panayotov

17.05.2021 г.

Положителни: Качество, Отзивчивост, Професионализъм, Стойност

Прекрасно преживяване веднъж в живота на Малдивите. Всичко беше толкова професионално организирано и получихме достатъчно инструкции, че изобщо не мислехме да стигнем до там и обратно. Просто се наслаждавахме на почивката си. Имахме някои проблеми с авиокомпанията, които бяха разрешени от туристическата агенция за нула време. Дори получихме поддръжка извън работното им време. Горещо препоръчвам My Way Travel за техния висок професионализъм и позитивно отношение!

 

Petar Iltchev

11.05.2021 г.

Много сме доволни от организацията и персоналното отношение от страна на Калина и екипът и относно нашето пътуване до Малдивите. Гъвкави и атрактивни предложения, определено бихме повторили!

 

Patricia García

28.04.2021 г.

Положителни: Качество

Много съм доволен от обслужването им, особено при тези трудни обстоятелства, те разрешиха всичките ми съмнения относно ограниченията за COVID и кои документи трябва да оправя, за да пътувам, за което се притеснявах. Бяха напълно добри, прекарвайки допълнително време, обяснявайки ми всичко и превеждайки необходимите документи. Не можех да си представя, че мога да отида в Египет по това време! И толкова лесно, където между другото си прекарах страхотно. Те също са много приятелски настроени и говорят свободно английски. Чувствах се страхотно и безопасно да резервирам пътуването си с тях, тъй като поддържахме контакт, за да коригираме всичко навреме. Ще повторя опита, когато имам възможност, определено

 

Kalina Ilieva

16.04.2021 г.

Положителни: Качество, Отзивчивост, Професионализъм, Стойност

Изключително съм доволна от услугите, предоставени от My Way Travel. Организираната от тях почивка на Малдивите беше най-хубавото преживяване, което ни се е случвало. Калина и нейният екип бяха супер отзивчиви на всички въпроси, които имахме във връзка с пътуването. Предложиха ни най-добрите и подходящи оферти и ни дадоха ценни съвети във връзка с пътуването и пребиваването на Малдивите. Сърдечно благодаря!

 

Marinela Stamenova

08.04.2021 г.

Положителни: Професионализъм

 

Zhelyana Doneva

31.03.2021 г.

Положителни: Качество, Отзивчивост, Професионализъм

Започнахме организация по мечтаната от нас почивка преди повече от година с My Way Travel. Предвид трудната за всички година и обстоятелствата около Ковид, моето семейство остана очаровано от личното отношение, професионализма и съдействието от тяхна страна по всички въпроси, желания и притеснения от наша страна. Успяхме да случим първата си далечна екскурзия и да избягаме за седмица от всички тревоги. Благодарим Ви! Силно препоръчвам услугите на My Way Travel.

 

Krasimira Baltova

28.03.2021 г.

Бях изключително доволен от опита ни с My way travel по време на почивката ни на Малдивите. Калина е невероятен човек и професионалист, надеждна и опитна. Тя отговори на всички въпроси, които имахме, и ни даде полезни съвети. Препоръчвам. Надявам се в бъдеще да има повече пътувания. Благодаря Калина! 😊

 

Mina Proeva

27.03.2021 г.

Положителни: Професионализъм

Почивката на моето семейство до Малдивите, беше изцяло организирана от агенция, “MyWay travel”. Бяха се постарали екипът на хотела да ни посрещтне подобаващо, грижиха се за нас през цялото време, когато имахме някакъв въпрос, агенцията беше насреща за да ни даде верният отговор. През цялата почивка, а и след завръщането ни в къщи, се интересуваха за нашето спокойствие. Благодарим ви, следващата почивка отново ще се доверя на вашият опит и професионализъм!.

 

Irena Iankova

13.03.2021 г.

Изключително съм доволен от услугите, предоставени от My Way Travel за моето пътуване до Малдивите. Калина (собственикът) е страхотна, тя е много дружелюбна и организира всичко безупречно. Определено препоръчвам My Way Travel, ако искате да сте спокойни за пътуванията си, особено в настоящата ситуация с covid. Тя резервира нашите полети, трансфери и хотел и мога честно да кажа, че това беше едно от най-добрите пътувания, които някога съм имал!

 

Kristina Lacheva

10.03.2021 г.

Калина и екипа и организираха пътуването ни до Малдиви по-възможно най-добрия начин. Погрижиха се всичко е да подготвено за нас. Винаги отговаряха бързо на имейлите ни и също ни предоставиха цялата информация, от която имаме нужда (включително за карантина и пср тестове). Пътуването беше страхотно, организацията и резорта, който те ни предложиха бяха наистина много добри. Балгодаря, за страхотната организация!

 

George Dimitrov

09.11.2020 г.

Положителни: Отзивчивост, Професионализъм

Наистина съм доволен от услугите, предоставяни от My Way Travel. Освен всичко, което трябваше да уредят, те бяха супер отзивчиви на всички въпроси, които имахме по пътя. И разбира се, че самото пътуване беше невероятно!

 

Plamen Peychev

05.02.2019 г.

My Way Travel организира нашето 10-дневно пътуване до Виетнам и Камбоджа. Невероятни места, страхотни хотели и наистина приятни местни екскурзоводи, които ни разведоха и ни дадоха страхотни съвети за местни места и преживявания. Силно препоръчително!

 

Ваня Петрова

28.02.2020 г.

“- Познавам Ви отнякъде.

- Възможно е, аз често ходя някъде.

Животът е пътуване, по време на което оставяш частица от себе си, но винаги добавяш в куфара си по нещо ново. Обиколих много страни, видях много неща и по пътя някъде там намерих частици от себе си и оставих частици от себе си.

Kазват, че единствено очите на човек не остаряват, а остават едни и същи през целия ни живот. Заслужава си да се замислим за здравето им, нали?

Ето защо, важно е да се пътува, за да държим съзнанието и очите си отворени за различните и другите. Абсолютно вярвам в индийската поговорка, че най-прекият път към себе си е околосветският. И тази година поредното ни пътешествие бе осъществено от My Way Travel (Малдиви, Водопадите Игуасу/Рио де Жанейро/Бразилия и сега Сейшели)...

Благодаря ти Kalina Nedelcheva за търпението, с което ми помогна да избера дестинациите. Благодаря, че вършиш работата си с усещането за правилност на нещата, за да остане клиента ти доволен, водена от идеята: Не всичко и не на всяка цена!

Калина, влюбена съм в местата, които все още не съм посетила!!

Ти си на ход.. следва продължение!”


Ивайло Стефанов

06.12.2019 г.

„Пътувах до Dothan, USA, през Амстердам и Атланта. Kalina Nedelcheva ми направи 10-тина оферти, през различни градове и с различно време м/у полетите. Заедно избрахме полета който най-много пасваше на мойте изисквания. Запазихме билета в петък около 16 часа, фирмата не работи в събота и неделя, и въпреки това тя прие парите да и бъдат предадени и да плати билета ми в почивен за нея ден. Много отдавна не бях срещал толкова професионално отношение към клиент. Продължавай в същия дух. Горещо препоръчвам услугите на MyWayTravel и Kalina Nedelcheva. Задължително ще ползвам услугите ви отново.“

 

Антоанета Йовчева

21.06.2019 г.

„Категорично препоръчвам! Изключително коректни и отзивчиви. Работят със сърцето.“

 

Elena Markoska

14.05.2019 г.

„We traveled with My Way Travel to Mauritius and we are very grateful for the entire organization of the amazing and unforgettable holiday. Regards to Kalina and her team, they are professionals who met all our requirements in short time. “

 

Иван Иванов

08.04.2019 г.

„Доверих се на MyWay за намирането и организирането на почивка до Малдивите. Страхотни, отзивчиви, гъвкави и най-вече професионалисти. Голямо Благодаря!“

 

Корнелия Пенчева

23.02.2019 г.

„Пътуването ни беше прекрасно организирано, всичко беше изпипано до последно както го искахме!„

 


Росица Александрова

28.02.2019 г.

„През януари 2019г. пътувахме до Куба с My Way Travel. Изключително много сме доволни от добрата организация и от нивото на хотелите. Пътуването в Куба е уникално преживяване, което горещо препоръчваме. Специални благодарности на Калина! С удоволствие ще й се доверим отново. “

 

Силвия Иванова

25.01.2019 г.

„Декември бяхме на Малдивите и изживяхме наистина страхотни дни. Благодарим ти Калина за професионалното отношение! Ваканцията ни бе прекрасна и догодина пак сме там с теб 😗

 

Валентина Денчева

10.11.2019 г.

“Здравейте Калина,

С малко закъснение споделям насладата от богатата туристическа програма в Китай! Интересна и впечатляваща дестинация! Поздрави на Емилия , която се грижеше да се чувстваме спокойно и комфортно! Хубава седмица!”

 

Ваня Петрова

24.02.2018 г.

„Всички сме виждали невероятно красиви снимки от Малдивите – прозрачното синьо море, белия ситен пясък и полегналата палма над водата. Предполагам, че всеки попаднал на такива снимки, започва да въздиша и мечтае, да отиде там някой ден. И ето, че това се случи и за нас. Искам да благодаря на Калина за перфектната организация и професионалната ѝ точна информация, която получихме за това какво да очакваме и какво да посетим. Дестинацията е наистина едно екзотично, незабравимо пътешествие. The Sun Siyam Iru Fushi Luxury Resort Maldives 5*, в който бяхме отседнали е с изключителен сервиз и местоположение, което допринесе за прекрасното преживяване. Завърнахме се благополучно, много впечатлени и отпочинали“

 

Паулина Атанасова

13.10.2018 г.

“Благодарим! За всичко! Най-хубавият меден месец и рожден ден! Калина ни съдейства със всичко до самото начало на почивката. Малдивите бяха нашия избор, страхотен резорт, условия, всичко! Благодарим още веднъж! Прекрасно беше! Приказно!

— в/ъв Olhuveli Beach & Spa Maldives.”

 

Plamen Peychev

06.09.2018 г.

„My Way Travel organized our 10 day trip to Vietnam and Cambodia. Amazing places, great hotels and really nice local tour guides that showed us around and gave us great tips for local places and experiences. Highly recommended!“

 

Станислава Василева

18.07.2018 г.

„Пътувах до Малдивите с My WayTravel, всичко беше прекрасно и добре организираното,земен рай!!! Благодаря най-вече на Kalina Nedelcheva за най-доброто обслужване!!!“

 

Дени Василева-Тодорова/

28.10.2018 г.

„Мечтаният ни меден месец на Малдивите! Едно огромно БЛАГОДАРЯ на Калина за препоръките, организацията и отделеното време! Летяхме за първи път с хидроплан, гмуркахме се в лагуни с пъстри риби, костенурки, и дори малки акули, бяхме в рая! Вече обмисляме следващото ни пътешествие и без колебание ще изберем отново My Way Travel!“

 

Виолета Райкова

26.07.2017 г.

Благодаря за преживяването в Доминиканската република! Организацията беше изключително на ниво! Вие сте вече наши приятели, на които ще се доверим отново!!!