Кои сме ние

Вашата оценка 5 от 4 гласа

 Идеята за създаването на My Way Travel дойде много отдавна. Тя не е породена от търсене на „Моят път“.  Не,  смисълът й  е в търсенето на моят начин на живот, а именно пътуването, опознаването, приемането на нови светове и култури.

My Way Travel е създадена за онези които живеят, за да пътуват, за онези които знаят че всяко кътче е различно, с различна атмосфера и живот, за онези които знаят, че пътищата са много и за всеки от тях си има подходящо време, хора и момент от живота.

За съжаление, довеждане на проекта до реалност беше отлаган дълго във времето и вече повече 11 години след първият ми работен ден, ето ме тук - в самото начало, следваща мечтата си.

Сега сме тук, за вас – пътешественици, приключенци, мечтатели … и сме готови да отговорим на всеки въпрос, на всяко изискване или молба. Стига само заедно да успеем да сбъднем това, което сте намислили.

Фокусът ни е в далечните пътувания, защото знаем, че за близките можете да се справите и сами. Пътуваме с малки и компактни групи, за да имате усещането за повече персоналност и по-лесно общуване с вашия гид. Обръщаме специално внимание на детайлите, това дава възможност да грабим с пълни шепи от една дестинация, дали ще е специален хотел, нещо различно в програмата или друго, трябва да е специално и да остави траен спомен.

Това сме ние.

 

От Управителя