Tailor Made Пътувания- My Way Travel

Вашата оценка 4.2 от 6 гласа

Tailor made пътувания с MyWay

Уникални почивки и екскурзии – „скроени по Ваша мярка“

Може би много от все още не са срещали понятието tailor made в туристическата индустрия. Трябва да знаете обаче, че все повече хора се доверяват на професионалисти и използвайки този подход те реализират своите мечтани почивки и екскурзии.

Тук искаме да ви разкажем какво представляват tailor made пътуванията, какви са техните предимства и за това, в което ние от MyWay сме най-добри.

Какво означава tailor made пътуване и какви са неговите предимства?

Както и самия превод подсказва, това е индивидуална почивка, направена до последния детайл по желание и според вкуса на клиента. Това е индивидуално и нестандартно пътуване, където всяка част от програмата е персонално съобразен с интересите, бюджета и начина на живот на всеки пътешественик.

ü  Това са персонализирани оферти, съставени по вкус и бюджет, зададен от клиента.

ü  Вие избирате най-удобните са вас дати

ü  Не чакате сформирането на група

ü  Нямате ограничения на период и продължителност на пътуване

ü  Най-подходяща програма, според зададените критерии на търсене, изготвена от професионалисти с богат опит в областта

ü  Можете да вземете решение в най-кратки срокове

ü  Вие избирате категорията хотели по маршрута

ü  Гъвкави възможности за включване на различни обекти по маршрута

ü  Избор измежду огромното разнообразие от туристически услуги, предлагани в цял свят

Без значение дали имате идея за следващото си пътуване, нашите квалифицирани експерти с дългогодишен опит в туризма, ще ви съдействат и ще организират  най-подходящият обиколен маршрут или почивка, по зададени от вас критерии. Заедно ще обсъдим всички детайли, така че вие да се чувствате спокойни, че това е правилният избор за вас.

Нашето име My Way само по себе си подсказва, че ние се стремим да се водим от желанията и идеите на клиента. Една от нашите цели е да ви провокираме, вие да изживеете вашето пътуване по свой начин, да го пречупите през призмата на своите очи. Точно тази възможност ни дават tailor made пътуванията. Доверявайки се на професионалисти в тази област, вие ще имате свободата да се насладите пълноценно на вашата почивка, сами да определяте вашия ритъм на пътуване и да посетите точно онези места, които са от особено значение за вас.

Дали ще търсите Сафари в Африка, романтична изненада по време на вашата почивка на Малдивите, организиране на детски рожден ден или детска програма, плуване с делфини в Доминикана, едно различно пътуване в Оман семейна почивка на Мавриций или просто нещо, което го няма на нашия сайт, чрез tailor made – персонализирано пътуване, не е нужно да чакате сформирането на група и да се съобразявате с още куп непознати. Ние ще ви помогнем да тръгнете на уникалното пътешествие, което си представяте.

А каква ще е цената на едно tailor made пътуване? 

Всичко поръчково вероятно ви  звучи скъпо. Ние можем да ви докажем, че това не винаги е така. Тук от голямо значение е дестинацията, която сте си набелязали, както и периодът ви на пътуване.

Едно от предимствата на персонализираните оферти е, че цената я задавате вие. Ако имате заделена сума и искате да направите екскурзия до Виетнам и Камбоджа например, нашият екип ще подбере най-подходящия маршрут и ще изготви за вас програма без това да наруши семейния бюджет.

Изключително важна особеност на tailor-made пътуванията е, че те са с по-рестриктивни условия на резервация и анулация. Обикновено при груповите пътувания клиентът заплаща депозит в размер на около 1/3 от цялата сума – който често пъти се възстановява в случай, че реши да анулира пътуването си. Но при индивидуалните, поръчкови програми, наличността на отделните услуги може бързо да се изчерпи и цената драстично да се промени. Затова първоначалното заплащане при резервация е може да бъде различно, а дори и да се наложи заплащане на цялата сума. Често при тези пътувания имате възможност да изберете различни срокове на плащане. Колкото по-късно е отложено пълното плащане, толкова по-висока може да бъде и цената на конкретната услуга. В зависимост от условията на резервиране, заплатената сума рядко пъти е възвръщаема, а последващи промени са малко възможни или невъзможни.

Обръщаме внимание, че в тези случаи може да разчитате на застраховката “Отмяна на пътуване”, която възстановява цялата заплатена сума при наличие на застрахователно събитие, отговарящо на конкретните условия на застрахователя.  

При tailor-made пътуванията:

·   Най-често имате предимство при “ранни записвания” пред резервации в “последната минута“

·   Оферта ви е съобразена с реални наличности към момента на запитване

·   Можете да имате съществено ценово изменение според брой пътници, транспорт, период на закупуване и анулационни условия.

При tailor-made почивките от особено значение е периода на закупуване и вида на услугите, включени в пакета.

Също както няма два еднакви костюма, ушите по поръчка, така и две различни семейства няма как да получат една и съща оферта дори и да пътуват по едно и също направление. Причината е, че може да имаме различен брой туристи, възможно е да пътуват по различно време, да предпочитат различен тип хотели и да разполагат с различен бюджет.

Хубаво е Tailor-made почивките да бъдат предварително планирани с няколко месеца напред. Разбира се, могат да бъдат изготвени и в последната минута,  но ако търсите качество и удобство на разумна цена, заложете на ранните записвания. Добрите предложения се изчерпват бързо, а възможностите за първокласно пътуване малко преди тръгване са оскъдни. 

За кой са подходящи tailor made пътуванията?

·   Туристи от всички възрасти

·   Семейства с деца и двойки без деца

·   За хората с ограничено време

·   За тези, които обичат да бъдат различни и уникални

·   За тези, които могат да пътуват само във фиксирано време от месеца или годината.

·   За бизнес пътувания с настаняване в центъра на събитията.

·   За фирмени партита, обучения и тийм билдинги

Няма значение дали търсите пътуване с повече адреналин, духовно пътуване или пък романтичен уикенд tailor-made почивките са подходящи за туристи от всички възрасти.

В днешно време ежедневието ни е все по-напрегнато и задачите все не свършват. Не можете да си позволите да планирате, нито пък да се съобразите с датите на провеждане на желаното пътуване, но ви се отдава възможност да избягате от ежедневието за няколко дни. Точно в този момент можете да разчитате на нас, за бърза и подходяща оферта за tailor made пътуване.

Ако работата ви е такава, че можете да пътуване само във втората половина на месеца или точно в определени месеци в годината, няма проблем ние ще организираме вашето персонално пътуване.

Често срещаме въпрос свързан с езиковата бариера на клиента. За щастие във всеки повече дестинации можем да предложим обслужване на български, руски, френски и разбира се английски. Достатъчно е да имате бегли познания по английски и ще можете да пътувате безпроблемно.

Защо е по-добре да резервирам чрез туристическа агенция? 

·   Спестява време и усилия

·   Много често получената ценова оферта е по-добра от самостоятелно организирано пътуване. Причината че в множеството туроператорски системи, до които клиентите нямат достъп.

·   Клиентът получава пакетна цена, включваща всички услуги без скрити разходи.

·   Изготвената индивидуална програма е пречупена през погледа на опитен професионалист

·   Туристите може да разчитат на спокойно пътуване с дистанционо обслужване 24/7.

Често чуваме въпросът, защо да резервирам пътуване през туристическа агенция, когато мога да се справя и сам? Във времето, в което живеем, онлайн резевационните системи са безброй, плащането става на момента, не е необходима комуникация с никого, а цялата информация е само на клик разстояние.

Можете ли обаче да бъдете спокойни, че във века на дигиталните технологии информацията, която получавате по интернет е достоверна, дали цената която виждате е реално тази, която ще платите? Нима не искате да прекарате повече време с близките си вместо часове наред да сравнявате цени на хотели? Нима не желаете да се насладите на почивката си без да се притеснявате за непредвидени ситуации?

Нашият екип от високо-квалифицирани специалисти ще ви поднесе нужната информация, позовавайки се на дългогодишен опит и лични впечатления. Ние, също като вас, пътуваме и опознаваме света, развиваме се, учим всекидневно и ще продължим да ви радваме, защото вярваме че малките неща правят живота по-хубав.

Нашите основни цели са да изготвим най-подходящото предложение според зададените от вас критерии, да балансираме между цената на отделните му компоненти, както и на база нашите пътувания, да ви предложим какво още можете да добавите към идеята си, за да стане пътуването ви незабравимо. 

Какво трябва да знам, преди да поискам моята tailor made оферта?

За да получите възможно най-бързо вашата оферта е необходимо предварително да сте си изяснили някои важни параметри.

·   Период на пътуване

·   Брой и възраст на всички участници

·   Вид транспорт

·   Категория и изисвания към хотелското настаняване

·   Обекти, които задължително желаете да включите

·   Заложен реалистичен бюджет

·   Допълнителни услуги и изисквания

·   Готовност за плащане

Желаете интересна и нестандартна почивка? Не сте решили къде ви се ходи? Колебаете се между дестинации препоръчани от приятели?

Преди да се свържете с нас е необходимо да сте наясно поне горе-долу какво точно търсите. Обсъдете със семейството и приятелите си как и кога желаете да пътувате. Определете бюджет! И не на последно място преценете готовността си за резервация и плащане.

Оргазизацията на персонално, уникално пътуване, често може да отнеме много време. Това не винаги зависи от нас, тъй като във всички наши дестинации ние ползваме доверени партньори и често часовата разлика не работи в наша ползва.

Обикновено изготвянето на tailor made оферта отнема от 24 часа до 1 седмица, според сложността на маршрута, видовете туристически услуги и изискванията на клиента. И въпреки, че времето за съставянето им не е малко, услугата ни към момента е все още безплатна. 

Как да резервирам tailor made пътуване? 

·   Свържете с нас по e-mail или попълнете формата на запитване

·   Отговорете на нашите въпроси по телефон или на място в офиса

·   Запознайте се детайлно с официално изпратената на e-mail оферта

·   Резервирайте избрания от вас пакет

·   Платете вашата резервация

Изключително важен момент за една успешна организация на която и да е почивка или екскурзия е комуникацията. Важно е да знаете, че всяка част от пътуването ще бъде предварително обсъдена с вас. Ако имате предпочитания за авиокомпания, хотелско настаняване, допълнителни екскурзии, в които да вземете участие, не се колебайте да ги споделите с нас още в самото начало.

Ако искате да пътувате по вашия начин, да изживеете нещо различно и уникално, ако не обичате да минавате по утъпканите пътеки, потърсете ни! Ние сме на ваше разположение, за да случим заедно едно мечтано пътуване!

https://www.mywaytravel.bg/individual_request