Почивка на Малдивите в Hotel Kaani Beach Maldives 4*

Вашата оценка
Hotel Kaani Beach Maldives 4*
Малдиви
Маршрут:
София - Мале - София

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Цена от: 965 €
Програма

Моля имайте предвид, че за всеки хотел има периодични промоции и е възможно след изпращане на конкретно запитване да получите по-добри цени от публикуваните в сайта.

 

1 Ден 

Полет от София  до Мале в 13:00 часа с прекачване в Доха.

2 Ден

Пристигане на летището в Мале – столица на Малдивите с население около 75 хил. души и площ от 2 кв.км в 09:05 часа. Посрещане на летището и трансфер до избрания от Вас хотел. По-големите хотели, разполагат със собствени гишета на летището, от където представител на хотела Ви поема и се грижи за Вас по време на трансфера до атола. Настаняване. Нощувка.

3 – 8 Ден

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за допълнителни екскурзии. Възможностите за развлечения са много – от гмуркане, шнорхелинг, круизи около атола, вечери на плажа, разходка до съседен остров и много други. Нощувка.

9 Ден

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Мале за полет до София в 20:20 часа.

 

Kaani Beach Hotel Maldives 4*

https://www.kaanibeach.com/

 

Местоположение: 

Kaani Beach е на 25 километра южно от международно летище Мале. До него се стига с моторна лодка за 30 минути или за 1 час и 30 минути с ферибот.

В хотела:

Тризвездният хотел Kaani Beach се намира на остров Маафуши и предлага слънчева обстановка сред кокосови палми. Има също тераса за слънчеви бани на покрива и безплатен Wi-Fi достъп.

Ресторантът на партера сервира малдивска и континентална кухня. Леки ястия и напитки се предлагат в откритото кафене на терасата на покрива.

Туристическото бюро предоставя велосипеди под наем и организира дневни екскурзии. В хотела има и удобства за барбекю, пералня и денонощна рецепция.

Стаи:

Всички стаи са с изглед към града или морето от самостоятелните си балкони, 32-инчови плоскоекранни телевизори, минибар и личен Самостоятелните бани са с душ.

Спорт: 

В хотела се предлагат гмуркане, пикници на островите, наблюдение на делфини и гмуркане с шнорхел.

Нашият коментар:

Kaani са верига хотели, разположени на остров Маафуши, на около 20 мин. път с моторна лодка от столицата Мале. Хотелът е заобиколен от прекрасните бели пясъци на Малдивите. Хотелът се състои от двуетажна сграда с двойни и тройни стаи. Около него ще намерите много магазинчета за сувенири, туристически агенции, от където да си резервирате екскурзии, кафенета, банки и др.

Островът се обитава предимно от местно население и поради тази причина има и много жилищни сгради и къщи. На Маафуши има няколко плажа, от което един е предназначен за туристи, където можете да плажувате по бански. Алкохолът на острова също е забранен. За туристите се предлагат пътувания с лодка в морето, където да се насладите на някой екзотичен коктейл.

ПАКЕТНА ЦЕНА НА БАЗА ЗАКУСКА, НА ЧОВЕК СЕЗОН 2021 

Период

Двойна делукс стая

10.01-28.02.2021

1069 евро/2091 лева

01.03-31.03.2021

1006 евро/1967 лева

01.04-30.06.2021

1017 евро/1989 лева

01.07-31.10.2021

965 евро/1887 лева

 

Цените включват:

ü  Самолетен билет – София – Мале – София 

ü  7 нощувки на база закуска в двойна делукс стая

ü  Зелена Такса – задължителна за Малдиви

ü  Такса обслужване на място - посрещане и изпращане на летище Мале от нашите партньори

ü  Медицинска Застраховка

Цените не включват:

ü  Трансфер летище – хотел – летище с моторна лодка - заплаща се на място, след пристигане в хотела - цена 48 USD на човек в двете посоки (цената подлежи на потвърждение)

ü  Разходи от личен характер

ü  Допълнителни екскурзии по време на престоя

Забележки:

ü  Клиентът може да се откаже от пътуването без да дължи неустойка, до 10ч. на следващия работен ден или до датата на издаване на самолетните билети;

ü  Цената на пътуването подлежи на препотвърждение към момента на резервация

ü  Минимален брой нощувки - 7.

ü  Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.

ü  Цените са калкулирани за дата с най-ниска цена за хотелско настаняване и най-ниска тарифа на самолетните билети. My Way Travel не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.

ü  Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.

* За пътуването туристите трябва да имат валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на заминаване). В зависимост от дестинацията, при изготвяне на всяка индивидуална оферта, Ви информираме и за конкретния визов режим на съответната държава, както и за изискването за задължителна имунизация и ваксинация, ако се налага такава.

* My Way Travel препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги.