НАЙ – ДОБРИТЕ ALL INCLUSIVE ХОТЕЛИ НА МАЛДИВИТЕ СПОРЕД ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - My Way Travel

Вашата оценка 4 от 2 гласа

Малдивите са една от най-популярните и водещи дестинации при избор на екзотична почивка. My Way Travel от своя страна е компанията, която с годините се е утвърдила като експерт в консултациите и организацията на мечтана почивка на Малдивите.

В периодът Ноември 2020 – Март 2021, резервациите ни за Малдивите определено доминираха. Това ни накара да съберем отзивите на нашите клиенти и да се опитаме да селектираме най-добрите ALL Inclusive хотели на Малдивите за вас, според тях.

10. Oblu Select Sangeli 5*– Premium All Inclusive Resort

Разположен на North Male Atol, Oblu Select Sangeli  се отличава с Serenity Premium All Inclusive Plan. Той включва високо ниво на храните и напитките сервирани в основния ресторант, едно безплатно посещение за вечеря или обяд във всеки от гурме а-ла-карт ресторантите на хотела. Във всеки от баровете на хотела можете да се насладите на висококачествена селекция от алкохолни и безалкохолни коктейли. Oblu Select Sangeli предлага също безплатно оборудване за шнорхелинг, безплатно ползване на немоторизирани водни спортове, както и 45 минутна Спа процедура за всеки гост. Хотелът разполага с едни от най-просторните плажове на този атол. Това е иделно място и за любителите на вили във водата, тъй като хотелът определено акцентира на този тип настаняване.

9. Angsana Velavaru

Като част от семейството на Banyan Tree, Hotel Angsana Velavaru Maldives предлага високо ниво на обслужване и лукс с инетересна концепция ALL inclusive Dine or Play. Всички, които търсят ежедневни и разнообразни екскурзии и забавления на Малдивите, могат да изберат пакет ALL inclusive Play, а тези, които предпочитат гурме изживяванията да се възползват от ALL inclusive Dine. Всеки един от пакетите може да бъде надграден с опция Style, Plus или Max, в зависимост от това, какво държите да бъде включено във вашия All Inclusive Plan.

Друг интересен факт за Angsana Velavaru Maldives, е че хотелът предлага т.нар тип In-Ocean Villas, които нямат суха връзка с основния остров. Това ги прави изключително атрактивни, още по-изолирани и различни. Придвижването до основния остров на хотела става с моторни лодки.

8. Emerald MaldivesPlatinum All Inclusive

Изключително стилен Emerald Maldives е висок клас All Inclusive комплекс на Малдивите. Разположен в южната част на Раа атол, Emerald е сравнително нов хотел, който се отличава с Deluxe All Inclusive концепция. Тук всеки детайл е важен и вие ще го усетите още от стъпването ви на летище Велана, когато ви посрещне персоналът на хотела и ви чекира за настаняване в хотела още там. Ще бъдете ескортирани с частен автомобил до VIP лонджа на хотела, където да изчакате трансфера с хидроплан.  All Inclusive пакетът тук включва селекция от подбрани вина, всякакви спиртни напитки, разбира се основните хранения, както и някои екскурзии. Хотелът организира партита с професионални DJ, традиционни малдивски вечери, както и Гала вечеря с мениджмънта на комплекса веднъж седмично. Emerald Maldives е екологично отговорен хотел и всяка седмица предлага презентации от биолози на тема заобикалящата ви природа и рифовото разнообразие и богатство.

7. Cenatara Grand

Номиниран за All Inclusive Maldives Awards 2020,  Centara Grand предлага Grand All Inclusive. Това, което прави впечатление в него на първо място е кредитът за SPA процедури, който може да ползва всеки гост. В зависимост от броя нощувки, той варира между 100 и 400 USD на човек. За тази сума, можете да се поглезите в Спа центъра дори няколко пъти. Centara Grand е място подходящо за често спортуващите, тъй като може да предложи тенис корт и волейболно игрище, което е наистина рядкост на Малдивите. При минимум 7 нощувки, хотелът ще включи безплатно за вас 3 екскурзии по ваш избор. Тук освен каяк и уиндсърф, можете да ползвате също безплатно моторизирани водни спортове като джетове, банан и др.  Храната тук също е на много високо ниво. Centara Grand предлага различни тематични ресторанти, в които да разнообразите престоя си.

6. Athmosphere Kanifushi

Platinum Plus планът на Athmosphere Kanifushi Maldives издига редовните пакети с ол инклузив на Малдиви на изцяло ново ниво, като предлага комбинация от разкошни бюфети с превъзходна международна кухня, изискани ястия и тематични вечерни заведения.

Планът предлага и неограничени поръчки от селекция от първокласни марки спиртни напитки, вина от цял ​​свят и разнообразие от класически и фирмени коктейли, приготвени от талантливи бармани.

Изящното изживяване за хранене е съчетано с множество дейности, екскурзии и приключения, вариращи от риболов по залез до гмуркане с шнорхел и немоторизирани водни спортове. Осигуряване на забавно и безпроблемно изживяване на тропически плаж.

Athmosphere Kanifushi предлага изключително голяма територия с голямо разнообрази от вили, както на плажа, така и във водата.

5. Furaveri Maldives

Един от любимите ни хотели на Малдивите. Често е подценяван, но той предлага Premium All Inclusive изживяване. Тук, още като прекрачите прага на вашата вила, ще ви очаква бутилка първокласно шампанско, комплимент от хотела за „Добре дошли“. Във Furaveri Maldives действа концепцията All you can Eat/ All you can Drink или с други думи, всичко, което можете да изядете и изпиете.

Този хотел определено ще задоволи и най-капризните си гости със своето 24 часово Snack Menu. Тук имате храна и напитки на ваше разположение без значение, кога сте решили да хапвате. Premium All Inclusive пакетът на Furaveri включва 40 вида алкохолни коктейла, над 30 от най-популярните брандове на висококачествени спиртни напитки,  разбира се всички хранения и Dine Around вечеря или обяд в някои от тематичните ресторанти.

Furaveri Maldives може да се похвали с голяма зелена територия и прекрасен риф.

Това е един от хотелите, които включват също доста екскурзии в пакета си: един вечерен круиз, една екскурзия до местен остров, полудневен шнорхелинг урок, полудневен Уиндсърф урок.

4. Sun Siyam Vilu Reef

Това е малкото бижу на веригата Sun Siyam. Хотелът е разположен на 40 минутен полет с хидроплан от столицата Мале. Sun Siyam Vilu Reef е малък и много бутиков резорт, където всеки гост е обслужен индивидуално до най-малкият детайл. Хотелът предлага Emerald All Inclusive, който включва неограничено посещение на a-ла-карт ресторантите, изключително висок клас на храните и напитките в основния ресторант, като всяка чиния е като излязла от кулинарно състезание. Sun Siyam Vilu Reef има способността да ви накара да се чувствате специални. Предлагат се различни типове вили на плажа и във водата, като всички са в светлата гама, много просторни, разбира се с външни бани, ако желаете и с частни басейни. Тук в Emerald All Inclusive се включват също безплатна екскурзия по ваш избор (от предложените варианти на хотела), безплатно шнорхелинг оборудване, ползване на немоторизирани водни спортни съоръжения, VIP Longe при пристигане на летище Мале, разбира се вечерни забавления, детска анимация и безплатна вода във вилата всеки ден.

3. Dhigali Maldives

За разлика от повечето ол инклузив пакети,  с този на Dhigali Maldives за вас ще се погрижат от момента, в който кацнете на международното летище Велана, до момента, в който заминавате. Пакетът включва лично  посрещане, както и безплатен достъп до VIP салон.

След като стъпите на острова, известен с пищната си джунгла и полупрозрачни води, няма да има за какво друго да мислите, освен за това, как да си почивате и да релаксирате, а за всичко друго ще се погрижат любезните домакини от Dhigali.

Закуската, обядът и вечерята са включени в първокласното ол инклузив меню, също и селекция от първокласни вина, спиртни напитки и минибарът. Малки подробности, като безплатна торта за празнуващите рождени дни, годишнини, безплатен Детски клуб за деца на възраст от 4  до 12 години и др.

Спиращ дъха набор от дейности са на ваше разположение през цялото време. От гмуркане с шнорхел, немоторизирани разходки с лодка, групови йога сесии и други. По време на престоя си гостите могат да се насладят на една круизна екскурзия с делфини, както и една разходка с лодка със стъклено дъно.

2. Sun Siyam Iru Fushi

Малко от хотелите на Малдивите могат да се похвалят с 15 заведения за хранене. Е Sun Siyam Iru Fushi е един от лидерите в тази класация именно заради Dine Around All Inclusive концепцията си. Тук, гостите избрали този тип изхранване ще могат да се насладят на богато разнообразие от тематични ресторанти. На острова има гурме-френски ресторант над водата, в който разбира се шеф-готвачът е французин и приготвя всичко само с директно доставени от родината си продукти. Италианският ресторант пък може да ви плени с изкусителна паста.

На един от плажовете е разположени Islander Grill, където често се правят традиционни вечери с морска храна на грил. Sun Siyam Iru Fushi може да предложи също азиатски ресторант, ресторант с арабска кухня, индийски ресторант, японски-тапаняки ресторант, както и различни барове, в които можете да похапвате леки закуски. Sun Siyam Iru Fushi разполага със собствен риф от живи корали и голямо разнообразие от вили, както на плажа, така и във водата, семейни вили и цели къщи за повече от 6 човека.

1. Pullman Maamuttaa Maldives

Безспорният фаворит измежду All Inclusive хотелите на Малдивите тази година е Pullman Maamutaa Maldives. Той е едно от новите попълнения в списъка с All Inclusive хотели на Малдивите. Въпреки че е сравнително нов, хотелът бързо се сдоби със славата на изключително обслужване, невероятна храна и още безброй екстри. Хотелът е отдалечен на около 50 минутен вътрешен полет и още 10 минути с моторна лодка от Мале, но си струва всяка допълнителна минута полет или чакане.  Pullman Maamutaa Maldives ще оправдае дори и най-високите очаквания за Premium All Inclusive Resort. Тук можете да се храните в един от трите ресторанта на острова. Основният ресторант Melange, ще ви впечатли първо с размерите си, с show cooking на кухня от различни националности, изобилие от морски деликатеси, гурме-десерти и много други. В ресторантът Souq Oven, посветен на кухнята на Близкия Изток, ще можете да опитате разнообразни азиатски и арабски специалитети. Phat Chameleon е първият органик, веган ресторант на Малдивите. Осен с храни, Pullman ще ви поглези и с безплатни екскурзии, шнорхелинг оборудване, безплатна Спа процедура за всеки и др. Хотелът разполага с първата по рода си Aqua Villa – със спалня под водата.