Дестинация "Никъде"!

Вашата оценка

 

Дестинация „Никъде“

07.08.2020

Тайван продължава да задоволява нуждите на населението си от глад от пътувания, като предлага още едно авиационно изживяване, което всъщност не ви отвежда никъде.

В следствие на оферта през юли, в която обществеността можеше да се регистрира и да се качи на приземен самолет в тайванското летище Сонгшан, една авиокомпания току-що надгради изживяването с фалшиви пътувания, предлагайки действителен полет - до никъде.

EVA Air, един от най-големите превозвачи в Тайван, предлага специално пътуване на 8 август -Ден на бащата в Тайван. Пътниците ще летят на супер популярния в Азия самолет „Hello Kitty Dream“.

Пътуването ще отнеме около три часа, като полетът излита от летището в Тайпе Таоюан, след което обикаля небето, преди да се върне на същото летище.

"Международният пазар за пътувания е спрян за повече от половин година", се казва в съобщение (на китайски език) на уебсайта на EVA Air. „Гладът на гражданите за пътуване в чужбина се засилва. За да задоволи желанията на пътниците, EVA Air реши да въведе „алтернативно пътуване“ на 8 август, Ден на бащата.“

Ако е ясен ден, пътниците ще могат да разгледат няколко атракции на Тайван, включително остров Гуишан и живописното крайбрежие на Хуадонг, както и други близки острови.

Пътниците могат да очакват тематични удобства по време на полета Hello Kitty, безплатен WiFi за изпращане на текстови съобщения и система за забавление за летене, която обикновено е запазена за полети на дълги разстояния.

Друг акцент на полета е самолетната храна, приготвена от отличения с три звезди на Мишлен шеф-готвач Мотокацу Накамура.

Полетът BR5288 е планиран за 10:30 ч. в неделя. Произнесени в този ред числата звучат като "обичам те, тате" на китайски.