Почивка на Малдивите в Hotel Furaveri Island Resort & Spa 5*

Вашата оценка
Hotel Furaveri Island Resort & Spa 5*
Малдиви
Маршрут:
София - Мале - София

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки



Цена от: 2182 €
Програма

Моля имайте предвид, че за всеки хотел има периодични промоции и е възможно след изпращане на конкретно запитване да получите по-добри цени от публикуваните в сайта.

 

1 Ден 

Полет от София  до Мале в 13:00 часа с прекачване в Доха.

2 Ден

Пристигане на летището в Мале – столица на Малдивите с население около 75 хил. души и площ от 2 кв.км в 09:05 часа. Посрещане на летището и трансфер до избрания от Вас хотел. По-големите хотели, разполагат със собствени гишета на летището, от където представител на хотела Ви поема и се грижи за Вас по време на трансфера до атола. Настаняване. Нощувка.

3 – 8 Ден

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за допълнителни екскурзии. Възможностите за развлечения са много – от гмуркане, шнорхелинг, круизи около атола, вечери на плажа, разходка до съседен остров и много други. Нощувка.

9 Ден

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Мале за полет до София в 20:20 часа.

 

Furaveri Island Resort & Spa 5*

https://furaveri.com/ 

 

Местоположение: 
Хотелски комплекс Furaveri Island Resort & Spa се намира на екзотичния атол Раа и разполага със собствена плажна зона.

В хотела:

Гостите могат да се възползват от подмладяващи процедури в СПА център Furaveri. В околността има възможност за практикуване на различни дейности, сред които гмуркане с шнорхел и акваланг, уиндсърфинг и плаване с каяк и катамаран. Детският клуб е климатизирано пространство с внимателно подбрани играчки и голяма детска площадка с пясък, къща за игра, пързалка и клатушки на пружина.

Стаи: 
Всяка стая в този комплекс предлага безплатен WiFi и минибар. Екстрите включват електрическа кана и чехли. Комфортните и луксозни бани са с вана.

Ресторант:

Заведенията за хранене в комплекса са разположени на места, осигуряващи панорамна гледка към плажа, лагуната и близките зелени острови.

Основният ресторант на шведска маса Jaafaeiy се помещава в традиционна малдивска лодка. Предлага готвене на живо, както и различни тематични интернационални ястия, които се сменят всеки ден. Udhares е основният бар, разположен близо до главния басейн и плажа. Предлага се хранене а ла карт и пълен набор от напитки.

Amigos@Furamathi е мексикански ресторант с непринудена обстановка. Разположен е на ръба на рифа и предлага богат избор от домашно приготвени коктейли и непретенциозни мексикански ястия, както и идеалното място за наблюдение на залеза.

Raiyvila, A Taste of Asia е емблематичният ресторантът на комплекса, който е разположен на брега и предлага невероятно разнообразие от домашно приготвени коктейли и фюжън азиатска кухня.

Teppanyaki се намира на плажа и предлага удивителна японска кухня, приготвена пред очите на гостите за тяхно забавление от главния готвач. В ресторанта могат да се хранят до 10 души. Идеален е за романтична вечеря или групово празненство.

 

ПАКЕТНА ЦЕНА НА БАЗА ЗАКУСКА, НА ЧОВЕК ЗА СЕЗОН 2022/2023

Период

Garden Villa

Beach Villa

10.07-30.09.2022

2482 евро/4854 лева

2587 евро/5060 лева

01.10-31.10.2022

2394 евро/4682 лева

2499 евро/4888 лева

01.11-20.12.2022

2182 евро/4267 лева

2481 евро/4852 лева

10.01-30.04.2023

2182 евро/4267 лева

2481 евро/4852 лева

 

Цените включват:

ü  Самолетен билет – София – Мале – София 

ü  7 нощувки на база закуска в Garden Villa или Beach Villa

ü  Зелена Такса – задължителна за Малдиви

ü  Такса обслужване на място - посрещане и изпращане на летище Мале от нашите партньори

ü  Трансфер с вътрешен полет и моторна лодка 

ü  Медицинска Застраховка „Помощ при пътуване“ с покритие 10 000 Евро

Цените не включват:

ü  Разходи от личен характер

ü  Допълнителни екскурзии по време на престоя

Забележки:

ü  Цената на пътуването подлежи на препотвърждение към момента на резервация

ü  Минимален брой нощувки - няма.

ü  Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.

ü  Цените са калкулирани за дата с най-ниска цена за хотелско настаняване и най-ниска тарифа на самолетните билети. My Way Travel не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.

ü  Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.

* За пътуването туристите трябва да имат валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на заминаване). В зависимост от дестинацията, при изготвяне на всяка индивидуална оферта, Ви информираме и за конкретния визов режим на съответната държава, както и за изискването за задължителна имунизация и ваксинация, ако се налага такава.

* My Way Travel препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги.