Почивка на Мавриций

Вашата оценка
Почивка на Мавриций - Hotel Ambre Resort Mauritius 4* Adults only
Мавриций
Маршрут:
София - Порт Луи - София

Продължителност:
8 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Цена от: 1818 €
Програма

1 Ден

Отпътуване от летище София в ранния следобяд.

2 Ден

Кацане на летище Порт Луис по обяд. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване. Свободно време за почивка. Нощувка.

3 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж и екскурзии на острова.

Плуване с делфини – полудневен тур - Цена на човек: 95 EUR (от 1 до 3 човека) 65 EUR (от 4 до 8 човека)

Насладете се на една невероятна среща с делфини. Ще се придвижите с моторна лодка и ще посетите остров Benitiers, където ще имате вкусен обяд. Уникалната част от преживяването е плуването с делфини в естествената им среда!

4 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж и екскурзии на острова.

Полудневна обиколка на столицата Порт Луис - Цена на човек:  45 EUR (от 4 до 8 човека)

Обиколка на столицата на остров Мавриций - прекрасният Порт Луис, ще ви преведе през страниците на пъстрата история и културното многообразие на острова. Религиозното разнообразие е част от културната традиция на острова. Светилищата са отворени за всеки един любопитен турист - мюсюлмански джамии, китайски пагоди, индуски храмове и християнски църкви.

Порт Луис е най-големият град на Мавриций, както и икономически и административен център на острова. Точно до главния площад можете да се разходите по най-внушителния булевард - Place d'Armes, ограден от двете страни с кралски палми. Можете да се насладите на няколко чудесни френски колониални сгради, особено на сградата на правителството и на общинския театър. Ще имате свободно време, за да посетите крайбрежната улица, както и търговски комплекс Le Caudan Waterfront. Оживената крайбрежна улица предлага множество възможности - за пазар, места за развлечение, ресторанти с изглед към пристанище Порт Луис. Крайбрежието на Порт Луис е центърът на културния живот в Мавриций.

5 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж и екскурзии на острова.

Целодневен тур с катамаран - Цена на човек: 95 EUR

След закуска ще потеглим за един ден изпълнен със слънце, напитки, вкусна храна, много забавления и релаксация на круиз с катамаран!

За ваше удобство, ние предлагаме голям избор на круизи до няколко дестинации, с няколко различни изходни точки. На север, изборът е между Gabriel Island и Flat Island. Можете също да видитеделфинипо време на един от нашите круизи по западното крайбрежие. Друга възможност е да изберете круиз на източния бряг с посещение на известния остров IleauxCerfs.

По време на круизите ще имате свободно време за гмуркане с шнорхел, слънчеви бани и почивки за плуване.На катамарана ще можете да се насладите и на вкусен BBQ обяд с прясна риба, пиле и селекция от салати и чеснов хляб.

 

6 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж и екскурзии на острова.

Седемте каскади/ водопадите Тамаринд - Цена на човек: 140 EUR (от 1 до 3 човека) 95 EUR (от 4 до 8 човека)

Имате възможност да отидете дълбоко в местните гори на южен Мавриций – LesSeptCascades. Буквално в превод името означава "седем водопада", мястото, предпочитано от местните жители за туризъм в пищна зеленина.

Преходът разкрива едни от най-предизвикателните места, а в края на вашата разходка ще достигнете до охлаждащите извори и водопади. Ще имате възможност да се насладите на спиращите дъха панорамни гледки. Ще минете по малка пътека, от където ще се открият пред вас за първи път седемте водопада, а след това ще спрете на още няколко места, откъдето ще имате възможността да разгледате водопадите от различни страни

 

7 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж или допълнителни активности, като гмуркане, сърф, кайт,  скайдайвинг, и мн. други

 

8 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж или допълнителни активности, като гмуркане, сърф, кайт,  скайдайвинг, и мн. други

 

9 Ден

Закуска. Свободно време за плаж. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за вечерен полет до София.

 

10 Ден

Кацане на летище София сутринта.


Ambre Resort Mauritius 4*

https://www.ambremauritius.com/en

Ambre Mauritius е комплекс за възрастни, разположен на закътания залив на Палмар, с изложение към плаж с бял пясък. Комплексът предлага открит басейн, СПА център, 3 ресторанта и 2 бара.

Просторните стаи са модерни и съвременни. Включват климатик, телевизор с плосък екран и собствена баня.

В ресторантите се сервират мавритански и международни ястия. Има условия за водни спортове, като гмуркане с шнорхел, гребане на каяк и уиндсърфинг. На разположение са също фитнес център и 2 осветени тенис корта. Гостите ползват безплатен достъп до допълнителни съоръжения и ресторанти в близък хотелски комплекс.

Любителите на голфа могат да се насладят на безплатнаигра на голфигрище Ile Aux Cerfs с 18 дупки (с осигурен трансфер), разположено само на 20 минути с автомобил.

Хотелският комплекс е на 1час с автомобил от международно летище SSR и столицата Порт Луи.

 

Нашият коментар

Ambre Resort е Adults Only Hotel. Разположен е на около час път с кола от летището в Порт Луис. Хотелът предлага настаняване само на база All Inclusive. Всяка вечер се организират различни забавления и музикални вечери, пяна партита и др. Хотелът разполага с плаж с дължина над 700м и кристално сини води. Предимство е изключително бързият интернет във всички части на хотела. Стаите не са луксозни с доста базово обзавеждане. Персоналът е много мил и отзивчив.

 

ПАКЕТНИ ЦЕНИ НА ЧОВЕК НА БАЗА ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ, СЕЗОН 2024

Период

Superior Garden Room

01.03.2024 - 31.03.2024

1925 евро / 3766 лева

01.04.2024 - 30.04.2024

1905 евро / 3726 лева

01.05.2024 - 31.05.2024

1843 евро / 3605 лева

01.06.2024 - 30.06.2024

1869 евро / 3655 лева

01.07.2024 - 31.07.2024

1843 евро / 3605 лева

01.08.2024 - 31.08.2024

1818 евро / 3555 лева

01.09.2024 - 30.09.2024

1866 евро / 3649 лева

01.10.2024 - 31.10.2024

2163 евро / 4231 лева

01.11.2024 - 30.11.2024

2288 евро / 4475 лева

 

*Хотелът предлага и настаняване на база All Inclusive

 

Цените включват:

ü  Самолетен билет София – Мавриций – София, с включени летищни такси

ü  7 нощувки в Superior Garden Room на база закуска и вечеря

ü  Трансфер: летище-хотел-летище

ü  Медицинска застраховка с лимит на отговорност 10 000 евро, с покритие Ковид 19.

Цените не включват:

ü  Разходи от личен характер

ü  Допълнителни екскурзии по време на престоя

Необходими данни и докуемнти за всички пътуващи:
1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.

Забележки:

ü  Цената на пътуването подлежи на препотвърждение към момента на резервация

ü  Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.

ü  Цените са калкулирани за дата с най-ниска ​цена за хотелско настаняване​ и най-ниска тарифа на самолетните билети. My Way Travel не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.

ü  Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.

* My Way Travel препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги.