Почивки остров Бали от My Way Travel

Вашата оценка
Почивка на остров Бали Hotel The Royal Beach Seminyak 5*
Индонезия
Маршрут:
София - Бали - София

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Цена от: 1469 €
Програма

 Моля имайте предвид, че за всеки хотел има периодични промоции и е възможно след изпращане на конкретно запитване да получите по-добри цени от публикуваните в сайта.

 

ПРОГРАМАТА Е ИНДИВИДУАЛНА И НЕ Е ОБВЪРЗАНА С МИНИМАЛЕН БРОЙ УЧАСТНИЦИ. 

 

1 Ден

Полет от София до Бали в 13:00 часа с прекачване в Доха или Истанбул

 

2 Ден

Кацане на остров Бали - островът с екзотични плажове, вкусна храна и красиви храмове. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.

 

3 Ден

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка

Следобяд възможност за полудневна екскурзия до храма Улувату и посещение на традиционния танцов спектакъл „Kecak Dance “ с включена вечеря (срещу допълнително заплащане от  60 евро на човек).

По време на тази полудневна обиколка ще разгледате невероятния храм Улувату намиращ се на скала извисяваща се на 100 метра навътре в океана. Храмът и околността са дом на стотици маймуни, които се считат за пазители на местните жители. Именно на това внушително място залезът е едно от най-вълнуващите преживявания. След залез слънце ще се насладим на най-популярния и мистичен балинезийски танц, Kecak, който е основан на сюжет от известния индийски епос „Рамаяна“.

Връщане в хотела. Нощувка.

 

4 Ден

Закуска. Свободно време за пълноценна почивка и плаж.

По желание: Целодневна екскурзия за гмуркане и шнорхелинг в залив – Padang Bay – 130 Евро на човек. Възможност да се запознаете с разнообразната флора и фауна на водите на Индонезия. Турът включва стоп на две локации с възможност за дайвинг, видимост от 5 до 30 м.

Връщане в хотела. Нощувка.

 

5 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж и разходки. Нощувка.

Североизточната част на остров Бали: Кинтамани, Батур и Тампаксиринг. Целодневна екскурзия -срещу допълнително заплащане от 79 евро на човек ).

Областта Кинтамани е разположена на 1470 м над морското равнище, на 6 км от действащия вулкан Гунунг Батур. Село Батур е известно с храмовия комплекс, посветен на богинята на водата – „Пура Улун Дану Батур“, който е вторият по важност за жителите на острова след „Пура Бесаких“. Връщане в хотела.

 

6 Ден – 8-ми

Закуска. Свободен ден за плаж и разходки. Нощувка.

 

9 Ден

Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището. Полет за София през транзитно летище. 

 

The Royal Beach Seminyak Bali 5*

https://sofitel.accor.com/hotel/5551/index.en.shtml

 

The Royal Beach Seminyak Bali предлага настаняване сред тропически градини по протежението на плажа Seminyak. Международното летище Нгура Рай е на около 4 км. Има 2 външни басейна и 3 ресторанта, на гостите се предоставя безплатен градски транспорт от площад Семиняк, безплатен паркинг на място и безплатен WiFi достъп във всички зони.

Просторните стаи разполагат с 32-инчов телевизор с плосък екран и кабелна телевизия и частни балкони. Вилите предлагат частен басейн или СПА басейн. Хотелът предлага 24-часов рум-сервиз.

Гостите могат да спортуват във фитнес центъра или да се отпуснат с традиционните индонезийски масажни терапии в СПА центъра. Резорта разполага с голяма библиотека, интернет и телевизионен кът и зона за игра за деца.

Ресторант Husk сервира обилна закуска на шведска маса, както и азиатски ястия за вечеря. Други опции за хранене включват средиземноморска храна в Bar & Restaurant Capris Beachfront и японска кухня в ресторант Teppanyaki.

 

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК В ДВОЙНА СТАЯ ЗА СЕЗОН 2020 

Период

ЦЕНИ НА БАЗА ЗАКУСКА

Март

1469 евро/2879 лева

Април

1709 евро/3350 лева

Май

1629 евро/3193 лева

Юни

1539 евро/3016 лева

Юли, Август и Септември

1619 евро/3173 лева

Октомври

1469 евро/2879 лева

 

Цените включват:

ü  Самолетен билет – София – Бали – София 

ü  7 нощувки на база закуска

ü  Трансфери летище – хотел – летище

ü  Медицинска Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ с покритие 10 000 евро

Цените не включват:

ü  Разходи от личен характер

ü  Допълнителни екскурзии по време на престоя

Забележки:

ü  Клиентът може да се откаже от пътуването без да дължи неустойка, до 10ч. на следващия работен ден или до датата на издаване на самолетните билети;

ü  Цената на пътуването подлежи на препотвърждение към момента на резервация

ü  Минимален брой нощувки няма

ü  Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.

ü  Цените са калкулирани за дата с най-ниска цена за хотелско настаняване и най-ниска тарифа на самолетните билети. My Way Travel не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.

ü  Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.

* За пътуването туристите трябва да имат валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на заминаване). В зависимост от дестинацията, при изготвяне на всяка индивидуална оферта, Ви информираме и за конкретния визов режим на съответната държава, както и за изискването за задължителна имунизация и ваксинация, ако се налага такава.

* My Way Travel препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги.