Рожден ден в "Gardaland" Милано! Вълнуващи атракции за малки и големи

Вашата оценка 4.3 от 4 гласа
Рожден ден в "Gardaland" Милано!
Италия
Маршрут:
София - Милано - София

Продължителност:
4 дни / 3 нощувки

Транспорт:
Самолет

Програма

Рожден ден в "Gardaland" Милано 

Вълнуващи атракции за малки и големи

 

 4 дни / 3 нощувки

 

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА

 

1 ден 

Среща на летище София, Терминал 2 в 9:00 часа за полет на Ryanair до Бергамо, Милано в 11.05ч. Кацане в Бергамо в 12.05ч. Посрещане с табела на летището, частен трансфер до Гардаленд, оставяне на багажа и старт към люлките! Настаняването е след 14 ч, но ще можете да оставите багажа си в хотела при пристигането. 

В Гардаленд можете да отседнете в няколко хотела - Gardaland Hotel, Gardaland Adventure Hotel и Gardaland Magic Hotel. Наред с класическите стаи, може да изберете и тематична, в която да се почувствате като истински герой от приказка. 

Важно:

Не забравяйте, че независимо от броя нощувки, имате възможност за достъп само веднъж за Гардаленд и веднъж за Аквариума, съчетани в два последователни дни! При престой повече от два дни, ще трябва допълнително да закупите билети за желаните паркове!

Следва Нощувка. 

 

2 ден 

Закуска. Ден за игри и забавления.  

Гардаленд (Gardaland) е най-големият увеселителен парк в Италия, а в Европа е в Топ 5 по популярност. Изграден на източният бряг на езерото Гарда, паркът отваря врати през 1975 година. Атракционите в парка са разделени в три основни групи - Фантазия, Приключения и Адреналин. Зона Фантазия е предназначена за най-малките мечтатели. Там се намират Бебешко кану (Baby canoe), Бейби Корсаро (Baby Corsaro), Питър Пан (Peter Pan), Летящия остров (Flying Island), Прасенцето Пепа (Peppa Pig Land) и други интересни за малчуганите атракции. Зона Приключения пък е за любители на приключенията от всякакви възрасти. Можете да посетите Корсари (I Corsari), Рамзес (Ramses), Джангъл Рапидс (Jungle Rapids), Мамут (Mammut), както и една от новите атракции в четириизмерен формат - Жената Чудо (Wonder Woman). В зона Адреналин се намират най-екстремните приключения - Синьото торнадо, което е само за любители на екстремните скорости, Магическата къща, която позволява на гостите на парка да видят света по нов начин, Магическата Секвоя, мястото, което е само за любители на скоростни влакчета, които се изкачват на високо и правят спиращи дъха лупинги и не на последно място -  Раптор (Raptor), скоростно влакче във формата на динозавър. Най-новата атракция в Гардаленд за 2020 година е водния парк Леголенд (Legoland Water Park)!

Нощувка.

 

3 ден

Закуска. Отпразнуване на рожден ден!

Събитията, които могат да бъдат отпразнувани в хотел Гардаленд са много - рождени дни, партита за дипломиране, партита в края на учебната година, партита за Хелоуин и всичко, което вашето въображение може да измисли ... В Гардаленд ще Ви организират мечтано парти с множество изненади и забавления. Prezzemolo лично, с приятелите си, ще ви поднесе най-добрите си пожелания и ще ви донесе специална торта от “Голямата фантазия” на Гардаленд. Няма да пропуснете нищо -  цветни балони, персонализиран банер за партито, снимка за спомен, анимация и много други. Остава само да решите дали предпочитате следобедно тържество в специализирана чаена стая или събирания след вечеря в Wonder Bar.

Нощувка.

 

4 ден

Закуска. Трансфер до летището за полет на Ryanair към София в 11.15 часа. Пристигане в София в 14.10 часа.

Край на програмата!

 

Ако желаете да получите оферта по тази програма, моля изпратете запитване на office@mywaytravel.bg или чрез бутона за резервация. Моля, опишете вашите критерии и период.

 

Забележки:

ü  Не забравяйте паспортите на децата. Те трябва да са валидни над 6 месеца от датата на напускане на Италия

ü  В програмата можем да предложим различни категории и типове настаняване

ü  Когато програмата е организирана, ние поемаме грижата за всички входни такси и трансфери.