Дестинация "Никъде"!

 

Дестинация „Никъде“

07.08.2020

Тайван продължава да задоволява нуждите на населението си от глад от пътувания, като предлага още едно авиационно изживяване, което всъщност не ви отвежда никъде.

В следствие на оферта през юли, в която обществеността можеше да се регистрира и да се качи на приземен самолет в тайванското летище Сонгшан, една авиокомпания току-що надгради изживяването с фалшиви пътувания, предлагайки действителен полет - до никъде.

EVA Air, един от най-големите превозвачи в Тайван, предлага специално пътуване на 8 август -Ден на бащата в Тайван. Пътниците ще летят на супер популярния в Азия самолет „Hello Kitty Dream“.

Пътуването ще отнеме около три часа, като полетът излита от летището в Тайпе Таоюан, след което обикаля небето, преди да се върне на същото летище.

"Международният пазар за пътувания е спрян за повече от половин година", се казва в съобщение (на китайски език) на уебсайта на EVA Air. „Гладът на гражданите за пътуване в чужбина се засилва. За да задоволи желанията на пътниците, EVA Air реши да въведе „алтернативно пътуване“ на 8 август, Ден на бащата.“

Ако е ясен ден, пътниците ще могат да разгледат няколко атракции на Тайван, включително остров Гуишан и живописното крайбрежие на Хуадонг, както и други близки острови.

Пътниците могат да очакват тематични удобства по време на полета Hello Kitty, безплатен WiFi за изпращане на текстови съобщения и система за забавление за летене, която обикновено е запазена за полети на дълги разстояния.

Друг акцент на полета е самолетната храна, приготвена от отличения с три звезди на Мишлен шеф-готвач Мотокацу Накамура.

Полетът BR5288 е планиран за 10:30 ч. в неделя. Произнесени в този ред числата звучат като "обичам те, тате" на китайски.