Joali Being Maldives – хотел от ново поколение!

Вашата оценка

JOALI BEING MALDIVES – ХОТЕЛ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ!

https://www.joalibeing.com/ 

Спирайки нашето нетърпеливо чакане, Joali Being Maldives най-накрая трябва да отвори врати на Малдивите в края на 2021 г.

Разположен на спокоен и изолиран остров, Бодуфуши, в живописния атол Раа, Joali Being е на 171 километра от международното летище Велана в Мале, като до него се стига с 40-минутно пътуване с хидроплан или с частен трансфер.

Като типичен естествен остров на Малдивите, Joali Being е покрит с тропическа зеленина и бели пясъчни девствени брегове, всички заобиколени от кристално синя вода.

Целият план на курорта е изграден с помощта на Biophilic дизайн, който е научна система, сливаща природата с архитектурата или иначе казано траен лукс.

Комплексът предлага зашеметяващ избор от 68 вили  на плажа и във водата, които очакват своите гости. Те са разделени в единадесет категории, от които да избирате - с една, две, три или четири спални. Всяка вила разполага с най -добрите съвременни джаджи и удобства, които ще подобрят вашето преживяване тук - частен басейн, мини-бар, музикални инструменти и безплатни удобства за къпане. За всяка вила има осигурен личен иконом, който да се грижи денонощно за своите гости. На всичкото отгоре, без значение колко луксозна е вашата вила, то тя е в перфектен синхрон с природата отвън.

 

В допълнение към пищната колекция от вили на плажа и над водата, Joali Being разполага с първата по рода си уелнес програма, места за събиране, международни кулинарни центрове и заведения, както и център за водни спортове и центрове за игри.

Ако отправим поглед към гастрономията, Joali Being представя седем международни ресторанта, придружени с невероятно местоположение и гледки. В допълнение към тях, хотелът предлага и destination dining – или с други думи, можете да имате напълно персонализиран режим на хранене и да се храните където искате.

Различните рецепти и кухни се използват така, че да осигурят безупречно кулинарно изживяване на гостите. Кулинарното изкуство в Joali Being се основава на принципите от Земята до масата, гарантиращи здравословни ястия, приготвени с пресни и местно култивирани продукти.

Всеки ресторант предлага различни видове кухни, които също променят темата си на определени интервали. Интерактивни класове по готвене и споделяне на рецепти са сред малкото дейности, които само ресторантите организират.

СПА ЦЕНТЪРЪТ

Няколко думи за най-голямото обещание на JOALI BEING, а именно Спа центърът! С цел най-доброто обслужване на гостите, чрез своята революционна уелнес програма, Joali Being обзавежда острова с колекция от трансформиращи се пространства, които с помощта на първокласни спа съоръжения ще преведат своите гости през различни лечебни, освежаващи и подмладяващи преживявания.

Опитни  терапевти ще провеждат най-подходящото лечение за вашето тяло. Лечението трябва да бъде разумна смесица от древни знания и съвременна наука, насочена към четирите стълба на благосъстоянието - ум, кожа, микробиом и енергия. Joali Being развива своята wellbeing концепция в партньорство с професор Гери Бодекер от Оксфордския университет, който е обучен в Харвард експерт по традиционна и интегративна медицина и уелнес.