Почивки остров Ко Самуи от My Way Travel

Вашата оценка
Почивка на Ко Самуи - Hotel Samui Paradise 4*
Тайланд
Маршрут:
София - Ко Самуи - София

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Цена от: 1266 €
Програма

1 Ден 

Отпътуване от летище София в ранния следобяд. Свързващи полети в Доха и Пукет.

2 Ден 

Кацане на летището в Ко Самуи сутринта. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване. Свободно време за почивка. Нощувка.

3 Ден - 8 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж и екскурзии на острова. 

9 Ден

Закуска. Свободно време за плаж. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за вечерен полет до София през Банкок и Доха. 

10 Ден

Кацане на летище София по обяд.

 

Samui Paradise Chaweng Beach Resort & Spa 4*

http://www.samuiparadise.com/

 

Samui Paradise предлага луксозни суити и вили със самостоятелни тераси в тиха част от плажната ивица на остров Ко Самуи. Този крайбрежен комплекс се отличава с открит басейн с 2 хидромасажни вани, СПА център и 2 ресторанта.

Центърът на Чавенг Бийч е само на 500 метра от Samui Paradise Chaweng Beach Resort & Spa. Летище Koh Samui е на 20 минути с кола, а плажът Ламай Бийч е на 6 километра.

Очарователните стаи са с подове и мебели от дърво. От тях се открива чудесен изглед към морето или тропическите градини. Помещенията за настаняване предлагат безплатна бутилирана вода, кабелна телевизия и минибар, а някои стаи имат и самостоятелна открита хидромасажна вана.

Гостите могат да се насладят на традиционни тайландски масажи и терапии за тяло в СПА центъра или да се отпуснат под слънцето на многобройните шезлонги, разположени из целия комплекс. В стаите е осигурен Wi-Fi интернет.

Пресни морски дарове, тайландски и международни ястия се сервират в ресторант Paradise, който се слави с невероятна гледка към залива Chaweng Bay. Бар Papa Sam's предлага коктейли и охладена бира на плажа.

 

ПАКЕТНА ЦЕНА НА ЧОВЕК - СЕЗОН 2020/2021

Период

Grand Villa

01.09-30.09

1266 евро/2476 лева

01.10-31.10

1348 евро/2637 лева

01.11-20.12

1428 евро/2792 лева

10.01-28.02.2021

1549 евро/3029 лева

01.03-31.03.2021

1588 евро/3106 лева

 

Цените включват:

ü  Самолетен билет София – Ко Самуи – София, с включени летищни такси 

ü  7 нощувки със закуски в Garden Villa

ü  Трансфер: летище-хотел-летище.

ü  Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро. 

Цените не включват:

ü  Разходи от личен характер

ü  Допълнителни екскурзии по време на престоя

Необходими данни за всички пътуващи:
1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
3. Номер на паспорт и дата на валидност.

Забележки:

ü  Клиентът може да се откаже от пътуването без да дължи неустойка, до 10ч. на следващия работен ден или до датата на издаване на самолетните билети;

ü  Цената на пътуването подлежи на препотвърждение към момента на резервация

ü  Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.

ü  Цените са калкулирани за дата с най-ниска цена за хотелско настаняване и най-ниска тарифа на самолетните билети. My Way Travel не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.

ü  Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.

* My Way Travel препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги.