Малдиви

Почивка на Малдивите - Раят на земята! Топ Хотели с дати по избор!
Малдиви
Маршрут:
София -Мале София

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Дати на отпътуване:


Цена от: 952 €
Програма

ПОЧИВКА НА МАЛДИВИТЕ – РАЯТ НА ЗЕМЯТА!

ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

Обикновено, щом чуят Малдиви, хората си представят рай с огромни бели пясъчни плажове, ветреещи се палми, тюркоазена вода, невероятни коралови рифове и разннобразен морски свят.

В голяма степен това е така, защото природата е дала на Малдивите 26 атола с 1192 коралови острова, изумрудени крайбрежни води с безброй форми на растителния и животинския свят, целогодишен топъл въздух, красива растителност и невероятно приятни и усмихнати хора. Пристигайки на летището, туристът обикновено е очакван от специализирани хидроплани или бързи кораби, които го доставят до желания остров и практически там прекарва почивката си в приятна и екзотична обстановка, но далече от селищата и живота на местните хора. 

И така след като се убедихме сами в уникалната красота, сме готови да ви предложим различни варианти за вашата незабравима почивка на Малдивите.

Стандартна програма

1 Ден 

Полет от София  до Мале с прекачване в Доха, Истанбул или Дубай.

2 Ден

Пристигане на летището в Мале – столица на Малдивите с население около 75 хил. души и площ от 2 кв.км. Посрещане на летището и трансфер до избрания от Вас хотел. По-големите хотели, разполагат със собствени гишета на летището, от където представител на хотела Ви поема и се грижи за Вас по време на трансфера до атола. Настаняване. Нощувка.

3– 8 Ден

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за допълнителни екскурзии. Възможностите за развлечения са много – от гмуркане, шнорйелинг, круизи около атола, вечери на плажа, разходка до съседен остров и много други. Нощувка. 

9 Ден

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Мале за полет до София.

Всички цените можете да видите в описанията на хотелите.

Цените включват:

 

*Самолетен билет София - Мале - София

*7 нощувки на съответния пансион

*Посрещане на летище Мале от нашите партньори

*Застраховка с покритие 10000 евро / с Assistance/

Цените не включват:

*Трансфер летище - хотел - летище

*Разходи от личен характер

*Допълнителни екскурзии по време на престоя

Забележки

* Цените  са калкулирани за дата с най-ниска цена за хотелско настаняване и най-ниска тарифа на самолетните билети.  My Way Travel не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.

*Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.

*Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.

*За пътуването туристите трябва да имат валиден задграничен паспорт (минимум 6 месеца от датата на заминаване). В зависимост от дестинацията, при изготвяне на всяка индивидуална оферта, Ви информираме и за конкретния визов режим на съответната държава, както и за изискването за задължителна имунизация и ваксинация, ако се налага такава.

* My Way Travel препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги.

*Медицинската застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" е калкулирана с покритие 10 000 евро със застрахователна компания  Asset Insurance.

Хотели по програмата
Малдиви, Малдиви
Малдиви, Малдиви
от: 945 €
Малдиви, Малдиви
от: 1231 €
Малдиви, Малдиви
от: 1312 €
Малдиви, Малдиви
от: 1389 €
Малдиви, Малдиви
от: 1418 €
Малдиви, Малдиви
от: 1562 €
Малдиви, Малдиви
от: 1567 €
Малдиви, Малдиви
от: 1588 €
Малдиви, Малдиви
от: 1705 €
Малдиви, Малдиви
от: 1848 €
Малдиви, Малдиви
от: 2015 €
Малдиви, Малдиви