Почивка на Малдивите

Hotel Soneva Fushi Maldives 5*
Малдиви
Маршрут:
София - Мале - София

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Програма

 Моля имайте предвид, че за всеки хотел има периодични промоции и е възможно след изпращане на конкретно запитване да получите по-добри цени от публикуваните в сайта.

 

1 Ден 

Полет от София  до Мале в 13:00 часа с прекачване в Доха.

2 Ден

Пристигане на летището в Мале – столица на Малдивите с население около 75 хил. души и площ от 2 кв.км в 09:05 часа. Посрещане на летището и трансфер до избрания от Вас хотел. По-големите хотели, разполагат със собствени гишета на летището, от където представител на хотела Ви поема и се грижи за Вас по време на трансфера до атола. Настаняване. Нощувка.

3 – 8 Ден

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за допълнителни екскурзии. Възможностите за развлечения са много – от гмуркане, шнорхелинг, круизи около атола, вечери на плажа, разходка до съседен остров и много други. Нощувка.

9 Ден

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището в Мале за полет до София в 20:20 часа.

Soneva Fushi Maldives 5*

https://soneva.com/soneva-fushi

Местоположение: 

Хотелски комплекс Soneva Fushi се намира на 30 минути полет с хидроплан от международно летище Мале.

В хотела:

Просторните луксозни вили в Soneva Fushi са разположени сред гъста зеленина на частен остров, който се намира в рамките на Baa Atoll, биосферен резерват от списъка на ЮНЕСКО.

Гостите могат да разгледат острова с безплатен велосипед. Икономите Г-н/Г-жа Фрайдей предлагат допълнително обслужване. Акцентите включват откритото кино Paradiso, броене на пръстените на Сатурн във високотехнологичната обсерватория, зали за домашно приготвен шоколад и сладолед, избор от петстотин вина и шест различни ресторанта.

Туристите могат да научат повече за изкуството за издуване на стъкло в единственото студио за стъкларство на Малдивите, да разгледат подводния свят с безплатните безмоторни спортове и да плават на борда на двустайната яхта на Soneva - Soneva in Aqua.

Гостите могат да прекарат вечер в Sandbank - напълно уединено и отдалечено преживяване под звездите.

Стаи: 

Всички вили и стаи в този екологичен хотелски комплекс са изключително просторни и предлагат директен собствен достъп до плажа. Дизайнерските бани са построени в голяма самостоятелна градина с открити душове и отделни вани.

 

 

За актуални цени можете да ни изпратите запитване, да ни пишете на office@mywaytravel.bg или да се свържете с нас на телефон 0877 995 633