Почивка на Мавриций

Вашата оценка
Почивка на Мавриций - Hotel Veranda Pointe Aux Biches 4*
Мавриций
Маршрут:
София - Мавриций - София

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки

Транспорт:
Самолет

Цена от: 1877 €
Програма

     1 Ден

Отпътуване от летище София в ранния следобяд.

2 Ден

Кацане на летище Порт Луис по обяд. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Настаняване. Свободно време за почивка. Нощувка.

3 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж и екскурзии на острова.

Плуване с делфини – полудневен тур - Цена на човек: 95 EUR (от 1 до 3 човека) 65 EUR (от 4 до 8 човека)

Насладете се на една невероятна среща с делфини. Ще се придвижите с моторна лодка и ще посетите остров Benitiers, където ще имате вкусен обяд. Уникалната част от преживяването е плуването с делфини в естествената им среда!

4 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж и екскурзии на острова.

Полудневна обиколка на столицата Порт Луис - Цена на човек:  45 EUR (от 4 до 8 човека)

Обиколка на столицата на остров Мавриций - прекрасният Порт Луис, ще ви преведе през страниците на пъстрата история и културното многообразие на острова.

Религиозното разнообразие е част от културната традиция на острова. Светилищата са отворени за всеки един любопитен турист - мюсюлмански джамии, китайски пагоди, индуски храмове и християнски църкви.

Порт Луис е най-големият град на Мавриций, както и икономически и административен център на острова. Точно до главния площад можете да се разходите по най-внушителния булевард - Place d'Armes, ограден от двете страни с кралски палми. Можете да се насладите на няколко чудесни френски колониални сгради, особено на сградата на правителството и на общинския театър. Ще имате свободно време, за да посетите крайбрежната улица, както и търговски комплекс Le Caudan Waterfront. Оживената крайбрежна улица предлага множество възможности - за пазар, места за развлечение, ресторанти с изглед към пристанище Порт Луис. Крайбрежието на Порт Луис е центърът на културния живот в Мавриций.

5 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж и екскурзии на острова.

Целодневен тур с катамаран - Цена на човек: 95 EUR

След закуска ще потеглим за един ден изпълнен със слънце, напитки, вкусна храна, много забавления и релаксация на круиз с катамаран!

За ваше удобство, ние предлагаме голям избор на круизи до няколко дестинации, с няколко различни изходни точки. На север, изборът е между Gabriel Island и Flat Island. Можете също да видитеделфинипо време на един от нашите круизи по западното крайбрежие. Друга възможност е да изберете круиз на източния бряг с посещение на известния остров IleauxCerfs.

По време на круизите ще имате свободно време за гмуркане с шнорхел, слънчеви бани и почивки за плуване.На катамарана ще можете да се насладите и на вкусен BBQ обяд с прясна риба, пиле и селекция от салати и чеснов хляб.

 

6 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж и екскурзии на острова.

Седемте каскади/ водопадите Тамаринд - Цена на човек: 140 EUR (от 1 до 3 човека) 95 EUR (от 4 до 8 човека)

Имате възможност да отидете дълбоко в местните гори на южен Мавриций – LesSeptCascades. Буквално в превод името означава "седем водопада", мястото, предпочитано от местните жители за туризъм в пищна зеленина.

Преходът разкрива едни от най-предизвикателните места, а в края на вашата разходка ще достигнете до охлаждащите извори и водопади. Ще имате възможност да се насладите на спиращите дъха панорамни гледки. Ще минете по малка пътека, от където ще се открият пред вас за първи път седемте водопада, а след това ще спрете на още няколко места, откъдето ще имате възможността да разгледате водопадите от различни страни

 

7 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж или допълнителни активности, като гмуркане, сърф, кайт,  скайдайвинг, и мн. други

 

8 Ден

Закуска. Свободен ден за плаж или допълнителни активности, като гмуркане, сърф, кайт,  скайдайвинг, и мн. други

 

9 Ден

Закуска. Свободно време за плаж. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за вечерен полет до София.

 

10 Ден

Кацане на летище София сутринта.

 

Veranda Pointe Aux Biches 4*

https://www.veranda-resorts.com/en/mauritius-hotel-veranda-pointe-aux-biches

Хотел Veranda Pointe Aux Biches разполага със собствена плажна зона. Предлага настаняване в елегантни стаи и е заобиколен от пищна зеленина. Включва 2 ресторанта, уелнес център и плувни басейни с детска зона.

Всяка климатизирана стая в Pointe Aux Biches разполага с градина, самостоятелен балкон или тераса с изглед към басейна или Индийския океан. Всички стаи съчетават модерно обзавеждане с африканки и морски стилове.

В Sandy Lane Grill се сервират ястия с морски дарове, а ресторант Senses предлага бюфет с местни креолски специалитети. Бар Foot Loose се намира на пясъка и предлага на гостите възможността да релаксират боси вечерта.

Уелнес салонът The Seven Colours е разположен на плажната зона и предлага разнообразни масажи и козметични процедури. Децата могат да се забавляват в миниклуба и детския басейн.

Хотелът се намира на 10 километра от село Grand Baie и на 19 километра от Порт Луис. Международното летище Sir Seewoosagur Ramgoolam е на 64 километра.

 

Нашият коментар

Много добро съотношение цена - качество. Хотелът има много добри отзиви за храната. Плажът има доста скалисти участъци. Има автобусна спирка точно пред хотела, което дава възможност за разходки из района. 

 

ПАКЕТНИ ЦЕНИ НА ЧОВЕК НА БАЗА ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ, СЕЗОН 2024

 

Период

Comfort Room

01.03.2024 - 31.03.2024

1972 евро / 3858 лева

01.04.2024 - 30.04.2024

2003 евро / 3918 лева

01.05.2024 - 31.05.2024

1902 евро / 3721 лева

01.06.2024 - 30.06.2024

1928 евро / 3771 лева

01.07.2024 - 31.07.2024

1902 евро / 3721 лева

01.08.2024 - 31.08.2024

1877 евро / 3671 лева

01.09.2024 - 30.09.2024

1877 евро / 3671 лева

01.10.2024 - 31.10.2024

2075 евро / 4059 лева

01.11.2024 - 30.11.2024

2145 евро / 4196 лева

 

*Хотелът предлага и настаняване на база All Inclusive

 

Цените включват:

ü  Самолетен билет София – Мавриций – София, с включени летищни такси

ü  7 нощувки в Comfort Room на база закуска и вечеря

ü  Трансфер: летище-хотел-летище.

ü  Медицинска застраховка за целия период на пътуване с лимит на отговорност 10 000 евро, покриваща Covid-19

 

Цените не включват:

ü  Разходи от личен характер

ü  Допълнителни екскурзии по време на престоя

 

Необходими данни и докуемнти за всички пътуващи:
1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.

 

Забележки:

ü  Цената на пътуването подлежи на препотвърждение към момента на резервация

ü  Офертата не е обвързана с набиране на минимален брой участници. Почивката се предлага за индивидуални туристи. Цената може да се калкулира и за различен брой нощувки.

ü  Цените са калкулирани за дата с най-ниска цена за хотелско настаняване и най-ниска тарифа на самолетните билети. My Way Travel не носи отговорност при промяна на цени и полети на авиокомпанията и туроператорите.

ü  Плащанията се извършват в български лева по банков път или в офиса на туристическата агенция. Началната сума и остатъка се определя в зависимост от изполвания туроператор и авиокомпанията-превозвач.

 

* My Way Travel препоръчва предварително сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" при всяка Ваша резервация, в случай на възникване на непредвидени обстоятелства и невъзможност за ползване на заявените от Вас услуги