Instagram Бали екскурзия

Вашата оценка
Maya Ubud Resort & Spa
Описание на хотела

Maya Ubud Resort & Spa се намира в уединена тучна долина край река Петану и представлява тихо убежище сред естествения пейзаж на град Убуд. Гостите могат да се разходят из оризовите тераси на село Пелиатан и да се насладят на релаксиращи СПА процедури край реката или на тишина и спокойствие край инфинити басейна. Във всички помещения е осигурена безплатна WiFi връзка и комплексът разполага с 4 заведения за хранене на място.

Maya Ubud Resort & Spa е на по-малко от 2 километра от пазара в Убуд и на 29 километра от международно летище „Нгура Рай“. Между комплекса и центъра на град Убуд се предоставя безплатен 2-посочен трансфер. Maya Ubud Resort & Spa е на 17 минути пеша от храма „Слонската пещера“, а йога студиото Yoga Barn Studio се намира на 20 минути пеша.

Климатизираните стаи и луксозни вили в Maya Ubud съчетават традиционен балийски интериор с модерни удобства като телевизор със сателитни канали и минибар. В самостоятелните бани има отделна вана и душ.

В Maya Sari Mas се сервират международни ястия, а в Maya Sari Asiatique - азиатска кухня. Другите възможности за хранене включват безплатен следобеден чай в бар Bedulu, а също салати и леки закуски в кафене River. Бар Bedulu сервира безплатен следобеден чай между 16:00 и 17:00 часа.

Гостите на Maya Ubud Resort & Spa могат да тренират във фитнес центъра, да играят тенис или да се присъединят към груповите занимания по йога в открития павилион.

Комплексът предлага още бизнес център и велосипеди под наем. Рецепцията работи 24 часа в денонощието, а персоналът говори английски и индонезийски.

Maya Ubud Resort & Spa е на 1,7 километра от пазара на Убуд и двореца „Убуд“. Свещената гора Monkey Forest (природен резерват с храмов комплекс) е на 2,1 километра от комплекса.