Instagram Бали екскурзия

Вашата оценка
Viceroy Ubud Bali
Описание на хотела

Петзвездният хотел Viceroy Bali е разположен на хълм в град Убуд и предлага луксозни вили със собствен басейн и изглед към река Петану. Основният му инфинити басейн има панорамен изглед към джунглата. Хотелът е на 5 минути с кола от центъра на град Убуд. Хотел Viceroy Bali предлага безплатен трансфер до центъра на Убуд при заявка. На цялата площ на хотела има безплатен WiFi.

Просторните вили разполагат с плоскоекранен телевизор, аудио система за iPod и машина за еспресо кафе Illy. Самостоятелната мраморна баня разполага с вана.

Viceroy Bali е на 1 час с кола от международното летище „Нгура Рай“. Освен това гостите могат да се възползват и от трансфер с хеликоптер, за 12 минути, от собствената хеликоптерна площадка на хотела.

СПА център Lembah предлага разнообразие от процедури за тяло, като гостите могат да се възползват от отстъпка за СПА процедури по време на престоя си. Във фитнес залата гостите могат да се включат в занимания по йога и да си вземат безплатни енергийни напитки. На разположение е и библиотека с богата колекция от книги и DVD.

Ресторант CasCades е отличен с награди и сервира френски специалитети с азиатски привкус.